lauantai 9. kesäkuuta 2012

Pahimmat hiusmokat...

Olen kerännyt tähän sellaisia hiusmokia, joita tulee päivittäin vastaan kadulla ja jotka saavat meikäläisen karvat nousemaan välittömästi pystyyn.

Kotona vaalennettu tukka = valkoinen tyvi, oranssi latva


Jäätävä tyvikasvu


Haalistunut väriPidennykset, joita ei ole mitenkään leikattu muotoonVäärän väriset pidennykset (tässäkin toki leikkaamattomat, hyh)Pidennysten liitoskohdat näkyvilläTipunkeltainen tukka vaalennuksen jäljiltä15 cm täyttä purkkaa hiuslatvoissa


NiskavillatHiusdonitsi


HainhammasMiljoona pinniä tukassa näkyvillä, jotta hiukset pysyvät kiinni


Mummopermis, jota ei ole laitettu mitenkään


Joka suuntaan sojottavat latvat


Tällaisia nyt ainakin ensi-istumalta tulee mieleen. Puuttuiko listasta joku mielestäsi olennainen moka? :)

24 kommenttia:

 1. mallistaan ulos kasvaneet hiukset! siis varsinkin niskan porrastukset ja miesten lyhyet mallit, kun pulsarit alkaa töröttää ulospäin ja tukka ei pysy enää mitenkään. hyrrrrr. tekis mieli välillä kadulla etsiä jostain sakset ja leikata vaikka ilmaiseksi. hyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. You've got the point!! Tärkeä juttu unohtui ihan selkeesti tosta listasta. Itselläki tulee aina kylmänväreet ku näkee sellasen paksun niskatukan ku painopiste laskeutunu liian alas... :D

   Poista
 2. otsahiukset, joita ei oo laitettu mitenkää, vaa ne sojottaa sillee ylös melkee D:

  VastaaPoista
 3. Hups.. Paree siis panostaa omaan tukkaan enemmän, pari kohtaa tuntu liian lähelle osuvaksi.. ;D

  VastaaPoista
 4. Se ku miehet piilottelee kaljuaan kampaamalla hiukset sen läntin päälle sillee :D

  VastaaPoista
 5. mitä vittua. pahimmat hiusmokat ja alexa chung samassa postauksessa on jo suuri moka itsessään. tossakin kuvassa sen hiukset on just hienot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistathan, että tämä on MINUN mielipiteeni pahimmista mokista ja MINUN mielestäni nuo hiukset on huonosti :)

   Poista
 6. Mikä vika hiusdonitseissa on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en niistä vaan tykkää yhtään, normaali hiuslenkki tai joku kiva solki tai vastaava näyttää omaan silmääni paljon paremmalta :)

   Poista
 7. Niinku toi yks sanoikin, sana hiusmoka ei sovi edes samaan lauseeseen Alexa Chungin kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edelleenkin korostan, että tämä on vain minun mielipiteeni. Ja mielestäni esimerkiksi tällä tavalla hänen hiuksensa näyttävät huimasti paremmilta:

   http://0.tqn.com/d/beauty/1/0/C/I/1/alexa-chung-curly.jpg

   Poista
 8. Ehdottomasti en ole samaa mieltä Alexa Chungin hiusten suhteen. Noita hiuksia yleensä ylistetään niiden huolettomuudesta.

  Karseinta on, jos joku heittää vaalennusväriä tummien hiusten päälle, yök.

  http://nenniliininkuplassa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta ne eivät näytä huolettomilta vaan ennemminkin huolimattomilta :D

   Poista
 9. Alexan tukka on just niin 15v teinitukka, ei sovi ollenkaan mihkää punaselle matolle ! :D rippijuhlii korkeintaa ;)

  VastaaPoista
 10. mistä tiet että ykköskuva on kotivärein värjätty ?(--: yht' hyvin on voitu kampaamossa tehdä väri =) ...ellei sitten kuvatekstissä tms ole tullu ilmi, et on himas tehty, ku oot kopsaillu toisilt =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä tiedän, että kukaan edes hiukan ammattitaitoinen kampaaja ei tee peruskotivärjääjän virhettä eli vedä koko tukkaan vaalennusainetta kerralla jolloin se tyvi vetää valkoiseksi :)

   Poista
 11. Semmoinen "kypärä"tukka, joka oli Justin Bieberillä aikoinaan :---D huh huh

  VastaaPoista
 12. Mä löydän harvinaisen paljon samaa noista kuvista, minulla on aivan jäätävä juurikasvu kolmasosa tukasta siis tietysti juuresta, tukan keskiosa on vaaleata tollasta ei minkään väristä ja latvat tai no sanottaisko kolmasosa tukasta siis latvoista niin jäätävää hamppua, ja kun harjaa tukkaa niin juuresta ja keskivaiheilta menee harja läpitse vielä jotenkin mutta latvaosuuden rajamaastoon harja pysähtyy kun tulis aita vastaan ja sit alkaa hius oikein ritisee ja ratiseen ja tukkaa irtoamaan huolella kun vetää sen läpi latvoista, ja tukkaa lähtee aina ihan mahdottomasti, siis harjaa saa olla puhdistamassa tosi usein kun niin julmetun kuiva ja paksu ja luonnonkiharaionen tämä mun tukka on. Hoitoainetta menee tosi paljon ja jos haluaa että ees tälläsessä kunnossa pysyy niin on saunaan laitettava aina hoitoaine päähän, muuten menettää viimeisenkin toivon tän tukan kanssa, siis olen joutunut pahoja takkuja leikkaamaan joskus muinoin pois jos en ole ehtinyt hoitoainetta laittaa tehostumaan saunan lauteille mennessäni, ja tietysti käytän myös hiuksiin jätettävää hoitoainetta vielä tehosteena. t. Serkkusi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi olet nyt tulossa mun hoiviin niin pääsen vielä koettelemaan ja kampailemaan ja kyselemään lisää! :)

   Poista