maanantai 6. elokuuta 2012

Hiustatuointeja


Olen huomannut, että blogiini päädytään todella usein googlen kautta hakusanalla "hiustatuointi" tai "hair tattoo". Niinpä päätin kerätä internetin ihmemaailmasta kokoon muutamia kuvia kokonaiseksi postaukseksi kaikille upeiden kuvioiden ystäville. :) 

beautylish.com
coolmenshair.com
wildilocks.com
hairstylesformans.com
ajanici.ca
oojufink.com
veengle.com
cutwalk.de
zimbio.com
hairmail.fi
bartfrisuren.de
zimbio.com
glebsta.com
tattoodonkey.com
venusianarts.com
tattoodonkey.com
mystylebell.com
tattoodonkey.com
Vain mielikuvitus on rajana! :)

10 kommenttia:

 1. Heippa! Osaisitko neuvoo että mitä tuotteita mun kannattaisi ostaa kun oma hius on yhtäkkiä alkanut hampputtumaan?! Mulla on tosi paksut, blondit, pitkät hiukset. Värjään niitä välillä, tai no siis juurikasvua ja käytän suoristimia/kihartimia aina lämpösuojan kanssa. En haluis leikkaa niin paljon hiuksia... :( Auta pliis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. ensiavuksi voisin suositella sulle mun blogistakin löytyvää itse tehtävää (ja siten halpaa) erittäin hoitavaa öljyhoitoa! :) (http://arjensankaritarr.blogspot.fi/2012/05/diy-kosmetiikkaa.html) vähintään kerran kuussa tehtynä pitää sun tukan varmasti hyvässä kunnossa. oma tukka on värjätty mustasta ruskea-blondi -liukuvärjätyksi, joten latvat varsinkin on yhtä hamppua ja tämä tepsii siihen :D hanna voi sitten suositella niitä itse tuotteita. :)

   Poista
  3. Miralle kiitos neuvosta! :) Anskulle voisin vielä ehdottaa esimerkiksi Aussien 3 minute miracle -tehohoitoa, se on todella tehokas ja suht edullinenkin.

   Poista
  4. Okei! pitää kokeilla, kiitos vinkistä. :) ♥

   Poista
 2. Oijoijoi aah ♥ Niin ihania hiustatskoja ettei mitään rajaa! Taidan muutenkin leikauttaa samanlaisen hairdon kuin viidenneksi alimmassa joten kuva on kiva lisä kampaajalle mennessä : D Kiitos tuhannesti, u made my day!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että olin iloksi ja avuksi! :) Itse haaveilen tuosta toiseksi alimmaisesta, siis jos joskus vielä vaikka kasvatan "pitkän" tukan. ;)

   Poista
 3. Miten noit hiustatuointeja ''pidetään yllä''? Siis eikö siili kasva aika nopeesti ja pitääkö sitä vaan sitte leikata uudestaa vai miten? Ite nimittäin hankkimassa ja haluis vähä tietoo :3 Muute hienoja noi kuvat ja ihana blogi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! :) Hiukset kasvaa tosiaan yleensä ainakin sentin kuukaudessa, joten hiustatuointi "kasvaa ulos" noin 2-3 viikossa ja sitten kannattaa ajella siili ja tehdä kuva uusiksi :)

   Poista