sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Onko juhannuksen jälkeen elämää?

Tuskinpa vaan. Olen ottanut tänään oikein viimeisen päälle rennosti. Päivään on kuulunut nukkumista, dataamista, Miehen puolikkaita, dataamista, kulmien värjäilyä, dataamista, kynsien lakkailua, dataamista, valmispastaa, dataamista ja vielä lisäksi hiukan dataamista. Mainitsinko jo dataamisen? :D


Kulmat on aina yhtä pelottavat lakutoukat, kun väri on vaikuttamassa.


Kaksi todellista luottotuotettani: Mavalan kynnenkovettaja ja kynsilakan pikakuivattaja. Ensimmäistä sivelen kynnenkärkiin aina ennen lakkaamista, koska meikäläisen kynnet on erittäin haperoa ja lohkeilevaa sorttia. Tämä estää ainakin hiukan kipeiden repeytymien tulemista. Pikakuivattajaa vetäisen aina kerroksen lakan päälle ja lakka on hetkessä kuiva. Sopii minulle erittäin hyvin, koska muuten onnistun aina tökkäämään märän kynnen johonkin, niin että lakka on rullalla.


Tänään oli joku ihmeellinen prinsessapäivä selkeästi, koska sekä sormiin että varpaisiin päätyi pinkkiä lakkaa. Vasemmanpuolimmaista Lumenen Natural Coden lakkaa laitoin sormien kynsiin ja oikeanpuolimmaisella Ruby Kissesin neonpinkillä sain aikaiseksi kunnon kesävarpaat.



Laitoin vielä parit tarrat koristeiksi ja lopputuloksena oli kunnon ällösöpöt kynnet! Näitä on hyvä sitten yhdistellä mustaan, nahkaan ja niitteihin. ;) En viitsi pelotella teitä varpaankynsilläni, koska ne eivät ole mikään maailman esteettisin näky.


Käteeni osui tänään sattumalta piirustus, jonka olen poikakaverilleni joskus talvella tehnyt. Rakastan piirtämistä, mutta nykyään tulee ihan liian harvoin istuttua alas ja otettua kynä ja paperi käteen. Voisin yrittää petrailla vähän tämän asian kanssa tässä kesän aikana!

Rentoa sunnuntai-iltaa! :)

4 kommenttia:

  1. Meitähän on kaks jotka värjäs kulmansa;) Ihanat noi kynsilakat! Mavala on parasta kynsilakkaa, lumenen on kans ihan jees, mutta mulla ainakin mavala pysyy pidempään ja paremmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo yhtään Mavalan lakkaa vaikka nuo kovettaja ja lakan pikakuivattaja onkin Mavalalta. Mä en oo lakoissa kovin merkkiuskollinen, ostan yleensä vaan värien ja hinnan perusteella :)

      Poista
  2. Ihanat noi kynnet, kivan värisiä kynsilakkoja ! (:

    VastaaPoista