keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Apinainen

Apina + nainen = apinainen. Tai sitten vaan joku hullu bloggaaja, jolla oli pakkomielle saada otettua päivän asukuvat puussa. :D


Ei tuosta ollut onneksi kuin ehkä reilu metrin pudotus maahan. Eipä tällainen korkeanpaikan kammosta kärsivä yhtään korkeammalle olisi pystynytkään kiipeämään!


Kovat asettelut ja järkeilyt meneillään. :D


Bongaa legginssipylly! Kyllä tuo paita oikeasti pepun peittää, mutta sattui tuossa kuvassa jotenkin rullautumaan ylös. Toppi on kirppikseltä, alunperin H&M:n. Leggarit on muutaman euron löytö JC:stä. Tennarit Halpa-Hallista. Alla oleva toppi on ihan perustoppi HenkkaMaukalta.


Tää kuva ehkä jotenkin korostaa mun käsitystä siitä, että mulla on jotenkin leveä takapuoli ja ohuet pohkeet :D


Noissa leggareissa on tuuletus kohdillaan! ;)


Puissa kiipeilyjen jälkeen pääsin testaamaan kotikaupunkiini rantautunutta syö niin paljon kuin jaksat -periaatteella toimivaa ruokapaikkaa, Pizza Buffaa. Pizza, jätski ja muut herkut olivat oikein maukkaita ja vatsassa murissut nallekarhukin saatiin hiljaiseksi. Harmi vain, että pikku hiljaa alkanut kipu (syömiseen liittymätön) yltyi illan mittaan niin kovaksi, että tuli lähtö päivystykseen. Nyt heittelen sitten nappia naamaan muutaman päivän ajan, niin eiköhän taas ala elämä voittaa. Noista kunnallisen terveydenhuollon järjestelyistä voisin kyllä avautua vaikka muutaman postauksen verran, mutta ehkäpä jätän tällä kertaa väliin. Sain kuin sainkin antibioottini kuitenkin lopulta.


Nämä mielettömät maisemat ovat muuten noin sadan metrin päässä kotipihastani. On tämä kotikaupunkini sitten vaan niin kaunis - varsinkin tällaisina aurinkoisina kesäpäivinä! :)

Tämä jatkaa nyt haavojensa nuolemista peittoon kääriytyneenä, huomiseen!

7 kommenttia:

  1. Vitsi sulla on kiva tyyli ja IHANA TUKKA! :o ♥

    VastaaPoista
  2. Heti alko postauksen alussa soimaan päässä et Sinussa on roimaa alkumiehen voimaa, kanna minut metsään apinamies! UGH. :DD Et kukas tän neidon sinne kantoi? ;)
    Sun asut on kyl aina niin ihania! :)

    VastaaPoista
  3. ihanat hiukset :)! mäki oon ollu parturi-kampaaja mut vaihoin alaa ku ei siitä opiskelusta tullu mitään sen meijän open takia.... -,- opiskelin kuusamossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voi harmi, tollanen on tosi tylsää, ettei voi opiskella jostain itestä riippumattomasta syystä sitä mitä haluis :/ mitäs nyt opiskelet?

      Poista
  4. Wau vähä oot nätti! Ihanassa paikassa kuvailit ;D

    http://colourful-wind.blogspot.com/

    VastaaPoista