tiistai 5. kesäkuuta 2012

WAU, mikä takkujenkesyttäjä!!

Olen ehkä ajastani jäljessä, mutta halusin tehdä tämän postauksen, jos minun lisäkseni löytyy vielä muitakin tietämättömiä. Olen nimittäin törmännyt keksintöön, jonka toimiessa leukani kirjaimellisesti loksahti auki. Seuraava pessimistin päätelmä oli, että tässä on pakko olla jotain huijausta. No, testasin itse ja sain todeta, että VAUTSIVAU!!

Saanko esitellä Tangle Teezerin:


Se on enemmän kuin hiusharja, se on mieletön takkujenkesyttäjä! Saimme tänään töihin tällaisen käyttöömme ja lisäksi myyntiin muutamia. Kokeilin tätä piiiitkään tukkaan, jossa oli vaaleita raitoja. Tangle Teezer suorastaan lensi hiusten läpi. Kokeilin tätä lyhyeen luonnonkiharaan polkkaan, suit sait siitä vaan selväksi. Kokeilin tätä pikkutytön pitkään luonnonkiharaan erittäin takkuiseen tukkaan, jossa oli takaraivolla aivan valtava huopunut takkupesäke. Tangle Teezer selvitti muut kohdat kertavedolla, ainoastaan huopuneen jättitakun kohdalla jouduin näkemään enemmän vaivaa, mutta takku oli muutamassa minuutissa täysin selätetty. Olen sanaton.



Kävin katsomassa Tangle Teezerin kotisivuja ja sain sieltä selville, että keksijän nimi on Shaun P ja hän on kuuluisa hiusten värjääjä. Shaun P neuvoo, että Tangle Teezeriä voi käyttää sekä kuivaan että märkään tukkaan. Se on myös helppo ja nopea käyttää, koska sillä ei tarvitse aloittaa latvoista tukan selvittämistä vaan sen voi kertarykäisyllä vetää tyvestä latvaan vahingoittamatta hiuksia. Se on myös loistava apuväline hoitoaineen tasaiseen levitykseen suihkussa tai lyhyen tukan muotoilussa, kun laittaa muotoilutuotteen ensin hiuksiin ja sitten viimeistelee Tangle Teezerillä. Sillä saa hiustenpidennykset selvitettyä tyvestä asti niin että se hyppää vain kiinnityskohtien yli (tätä aion testata heti huomenna omilla sinettipidennyksilläni!). Koska se minimoi hiusten katkeilun niin ajan myötä hiuksista tulee vahvemmat, paksummat ja terveemmät.

Itse huomasin Tangle Teezerin olevan todella hellävarainen pahojenkin takkujen kanssa ja todella nopea käyttää. I'm in love!

7 kommenttia:

  1. aioks tehä tänne postausta mun tukasta jossai vaihees vai oliko ne kuvat iha perseestä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aion, mutta en viitti tehdä montaa muodonmuutospostausta per viikko :)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Mulle tuli tästä postauksesta ihan mieleen ostos-tv ja sen ihmetuotteet. :D Kai mun täytyy kans tulla ostamaan tuollainen joku päivä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut tää vaan on oikeasti ihmetuote mutta ihan varmaan toimivampi ku ostos-tv:n laidutusvalmisteet :D

      Poista