maanantai 11. kesäkuuta 2012

Kohti valkeutta...

...tai ainakin vaaleutta! :) Olin jo aiemmin tehnyt asiakkaalle kuparisen pohjan ja vaaleita raitoja, kun hän myöhemmin sitten ilmestyi uudestaan pakeilleni ja toivoi että tekisin hänestä vieläkin vaaleamman. No, ei muuta kuin kymmenittäin foliolappuja päähän ja tulihan sieltä sitten lopulta paljon vaaleampi ilmestys. Kun vielä saatiin tumma mattainen latva leikattua pois ja vähän keveyttä muutenkin leikkaukseen, niin johan tuli nätti tyttö! :) (Kuvat valitettavasti ehkä vähän vääristävät tukkaa tummemmaksi, mutta ei auta kuin elää asian kanssa. :P )






Tällaista muutosta tähän maanantaipäivään! :)

5 kommenttia:

  1. Kiva tukka :) sopii hyvin tuolle tytölle.

    VastaaPoista
  2. Teet aina samanlaisen otsiksen... aika vaihtaa tyyliä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kuvaa kuin paria asiakasta niistä kymmenistä asiakkaista, joita teen joka viikko. Lähellekään kaikilla ei edes ole otsatukkaa. :)

      Poista
  3. Minun silmään otsatukka on lyhyimmästä kohtaa ehkä jopa liian lyhyt. Muuten todella kivat hiukset. Ja nopeastihan se otsiskin siitä kasvaa.

    Sinulla on tosi kiva blogi! Toiveena olisi, että laittaisit blogiisi lisää asiakkaistasi kuvia, vaikka toki ymmärrän, ettei se aina ole mahdollista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistaakseni tyttö itse pyysi tuon mittaista otsista, juuri siksi kun se kasvaa niin nopeasti. :)

      Kiitos kehuista! Nyt kun en ole ollut töissä reiluun kuukauteen enää, on hiukan ollut vaikeampi kuvailla muuta kuin siskoja jne. mutta eiköhän se tästä taas kun koulu ja työharjoittelu alkaa :)

      Poista