keskiviikko 8. elokuuta 2012

Mystistä eksotiikkaa

Sain poikakaveriltani lahjaksi Christina Aguileran Secret Potion -tuoksun.


Kosmetiikka-artemis -sivusto kertoo tuoksun olevan mystisen eksoottinen iltatuoksu naisille, jotka rakastavat parrasvaloja ja joiden kauneus perustuu heidän vahvuuteensa ja itsetuntoonsa. Ensituoksuna on passion-hedelmä, sitruuna ja mandariini, sydäntuoksuna jasmiini, appelsiininkukka sekä lootus ja pohjatuoksuna myski, tonkapapu, amber sekä ebenholts-puu.


Yllätyin itsekin, miten kovasti pidän tästä tuoksusta! Kaunis pullo ei siis jää varmastikaan pelkäksi koristeeksi kaappiin vaan pääsee aktiivikäyttöön rakkaan Parisin rinnalle. ;)


PS. Kyllä ne jätkät selkeästi jotain naisten puhetulvasta poimivat korvan taa. Ei enää ikinä mummo-tuoksuja lahjaksi, jes! ;D

2 kommenttia:

  1. Oiii tuo on nii hyvää! Ihteläni tuo on vakio hajuste:) Aattelin et jos sulla ois jotain vinkkejä mun hiuksiin ko, oon värjänny ne ny melkeen mustaks, jossa on hieman kullan ja ruskean sävyjä. Haluaisin pitää värin, mutta raha ja hiuste kunto ei riitä jatkuvaan värjäämiseen, jotta ne pysyisivät saman värisinä. Kannattaisko koittaa jotain Color Maskin väriä? Kiitos avusta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan varmasti Color Maskista voisi olla apua. Sun hiuksia näkemättä on hiukan vaikea neuvoa, mutta esimerkiksi "honey" on kullankeltainen, "mandarin" kuparinoranssinen, "curry" vieläkin oranssisempi, "caramel" vaaleampi ruskea ja "cacao" tummempi. Kaikkia Color Maskeja voi sekoitella keskenään tai vaikka normaaliin hoitsikkaan.

      Poista