tiistai 7. elokuuta 2012

Tehokaksikko

Viime aikoina olen havainnut varsin käyttökelpoisiksi kaksi tuotetta: Tigi Rockaholic Dirty Secret -kuivashampoon ja Four Reasons Silver Mist -hopeasuihkeen.


Tigin kuivashampoolla saa kunnon rasvatukasta mattaisen ja puhtaan tuntuisen. Lisäksi se tuoksuu Tigeille tuttuun tapaan syötävän hyvälle. Tuotetta kannattaa suihkuttaa kauttaaltaan hiusten tyveen, odottaa minuutti ja sitten harjata tai sormin pöyhiä. Itse olin melko skeptinen ennen kuin pääsin kokeilemaan tätä. Sain kuitenkin niellä kaikki epäluuloni, koska Tigin avulla pystyn helposti jokapäiväisen hiustenpesun sijaan pidentämään pesuväliä jopa kahteen kertaan viikossa. Kokeilin tätä tuotetta muutamia kertoja jo silloin, kun minulla oli vielä musta tukka ja silloinkin sain todeta sen toimivan moitteettomasti: hiuksiin ei jäänyt näkyvää "puuteria". Yleensä kuivashampoiden luvataan myös kohottavan hiuksia voimakkaasti, niin että niillä saa tehtyä iiiison tukan. Itselläni on tämä ominaisuus jäänyt vähän vaikeaksi tarkastella, koska tukkani on niin lyhyt tällä hetkellä. Pitkätukkaiset voivat kertoa aiheesta omia kokemuksiaan kommenttiboksiin. :)


Silver mist on rakennepaikkaava ja hoitava suihke, joka sopii vaaleille ja harmaille hiuksille. Sitä voi suihkia kuiviin tai märkiin hiuksiin. Tuote toimii mielestäni yhtä tehokkaasti kuin hyvä hopeashampoo tai KC:n Color mask, sillä esimerkiksi kädelle suihkutettuna se jättää näkyviin selkeät violetin väriset pisarat. Luonnollisestikaan en ole käyttänyt tätä enää vaaleanpunaiseen tukkaani, mutta silloin kun olin vielä blondi, oliu tämä yksi ykköstuotteistani. Taittaa keltaisuutta, selvittää, silottaa - täydellinen kombo vaalennetulle hiukselle!

3 kommenttia:

  1. Toi on kyllä hyvä toi Silver mist, pelkään vaan et siitä jää semmosia "länttejä" jos sitä ruiskuttaa epätasasesti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin, että länteiltä välttyy parhaiten, jos suihkuttelee tarpeeksi kaukaa ja yrittää edetä tasaisesti koko hiuspituudelta. Ja varmasti jos vielä kampaa suihkuttamisen jälkeen läpi niin ne mahdolliset läntit leviävät. :)

      Poista
  2. Kivan näkönen blogi sulla (=

    VastaaPoista