perjantai 3. elokuuta 2012

Yyterin hiekoilla

Eilen lähdettiin tyttöporukalla Yyteriin mökkeilemään. Sää ei ollut ihan suotuisin mahdollinen, koska rannalla kävi aivan tajuton tuuli. Mökki oli kuitenkin tosi kiva ja siellä sitten tulikin enemmän istuskeltua ja juoruiltua kuulumisia kuin tuolla rannalla.


Uskalsin jopa ottaa kengät pois ja istua hiekalle, sen lähemmäs vettä ei mua saa. :D


Jotkut pojat pelasivat lentopalloa, tosin kovin vaikealta se näytti, kun tuuli vei pallon mennessään vähän väliä.


Rohkeat kaverini suuntasivat aaltoihin, vaatteet päällä.


Se on sydän.


Aurinko häikii ja tukka on sekaisin, mutta mieli oli hyvä. :D


Nämä on taas näitä mysteerisiä mustelmia, joiden synnystä mulla ei ole mitään havaintoa. Polvi näytti kuitenkin ottaneen kunnolla osumaa.


Reilukerho kokoontui ja piirteli aikaisimmin nukkumaan eksyneen jalkapohjat ja nilkat täyteen. :D Muhun ei kyllä voisi noin piirrellä, koska kutian niin paljon, että heräisin varmasti heti kun kynä raapaisee jalkapohjaa. :D


Normipäivä. ;)

Tällaiset kesälomareissut on aina niin parhaita. Mikään muu ei lämmitä talvi-iltoina niin hyvin kuin kivat muistot menneestä ja toivo uudesta tulevasta kesästä. Koulun alkuun on meikäläisellä nyt viikko aikaa ja koulumatkan ollessa se vaatimattomat 72 kilometriä yhteen suuntaan, näitä muistoja todella tarvitsee tuota matkaa körötellessä... Mutta viimeinen vapaa viikko täytyy ottaa täysillä ensin! See ya! ;)

2 kommenttia: