maanantai 27. elokuuta 2012

Maanantaipläjäys

Tänään tehtiin koulussa kesähäihin menossa oleville vieraille stailauksia. Nämä kaverit olivat kylläkin hiukan hiljaisempaa kansaa (katso alla olevat kuvat), mutta kampaukset saatiin kasaan ja paperille kuvat kuvitteellisista meikeistä, vaatteista ja asusteista. Kampauksessa ohjeena oli siis, ettei saanut tehdä nutturakampausta vaan jotain hiukan rennompaa. Tällaista tukkaa itse sain "asiakkaalleni" aikaiseksi:





Koulun jälkeen käväisin kirppiksellä ja mukaan tarttui melkein täysi pullo Tigin Bed Head Superstar Volumizing Hairspray -pumppulakkaa muutamalla hassulla eurolla. Vierastan yleensä vähän näitä märkälakkoja, mutta nyt en voinut vastustaa kiusausta - ainakaan sen jälkeen kun olin nuuhkaissut lakan tuoksua! Raporttia on varmasti luvassa sitten myöhemmin, kun olen päässyt tätä testailemaan enemmän. :)


Kivat kynsilakat by the way tossa kuvassa, vois ehkä joskus lakata uudestaan joo... :D

Sellaisen ilmoitusluontoisen asian halusin vielä kertoa, että suosikkituotteistani KC:n Color maskeista, jotka ovat siis suoraväriä sisältäviä sävyttäviä tehohoitoaineita hiuksille, on ilmestynyt uutuusväri: musta. Vihdoinkin siis mustahiuksisetkin voivat ylläpitää hiusväriään ja hemmotella samalla hiuksiaan! :) Tuotetta myydään kampaamoissa ja hiustuotemyymälöissä ja sen hinta on 15 euron kieppeillä.


Sellaisia tukkajuttuja tänään! :)

5 kommenttia:

  1. hienoja!:) tosi kiva blogi sulla:)

    http://aslongasilovefashion.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Anteeks mutta pakko sanoo.. toi kampaus on kamala, näyttää ihan perus ponnarilta, jossa on sivussa letti. Itse en laittaisi tuollaista kampausta HÄIHIN en edes jos olisin vieraana.

    VastaaPoista
  3. oi mä tykästyin heti tohon kampaukseen! ihana :D pystyyköhän tollaisen kampauksen tekemään yksin itselleen?
    ois kiva saada vähän jotain teko-ohjetta tuosta kampauksesta vink vink :)

    -J

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Kai sen pystyy jos vaan sorminäppäryyttä löytyy, letit lienee vaikeimmat tehdä itse. Tukka vain ponnarille ja ponnari jaetaan tuollaisiin suikaleisiin vahan ja lakan avulla. :)

      Poista