keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

I love your blog

Sain I love your blog -tunnustuksen Kauniimpi maailma -blogia pitävältä Elenalta (klik!). Kiitos paljon, arvostan tätä! :) <3


Säännöt tunnustukselle ovat seuraavat:

1. Kopioi post it -lappu ja liitä se blogiisi.
2. Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksesi myönsi.
3. Anna tunnustus viidelle suosikkibloggaajallesi ja kerro siitä heille kommentilla.
4. Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu post it -lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Viisi blogia, jotka ansaitsevat tunnustuksen (eivät missään tietyssä järjestyksessä):

Subcultural Girl (klik!)
Saara tykkää hiusten värjäilystä, rokkikuteista ja tatskoista sekä kirjoittaa sujuvasti ja hauskasti. Mitä muuta voin blogilta toivoa? Niinpä, tuskin mitään muuta. :)

intergalactic radio station (klik!)
Paulan tyyli on jotain mielettömän hienoa ja luovaa. Kuviin on aina panostettu ja kukaan ei poseeraa yhtä tunteella niissä. Paulan juttuihin on helppo samaistua!

Fuckloads of Diamonds (klik!)
Jennillä on kivoja hiustyylejä ja sopivan arkipäiväisiä juttuja lueskeltavaksi. Noh, onhan siellä se yksi suurempikin projekti ollut, jota meikäläinen on varsin mielenkiinnolla seuraillut... ;)

Revolutionary Red (klik!)
Amilla on hyvä huumorintaju ja paljon kuvia muun muassa erilaisista meikeistä ja kissoista. Myös tukkatyylien vaihtumista ja kämpän sisustamista on kiva seurailla. :)

Rose Shock (klik!)
Kukaan ei varmaan tässä maailmassa ole sellainen kameleontti ja meikkitaituri kuin Rosette. Ikinä ei tiedä minkä näköistä naista odottaa seuraavassa postauksessa. Jos jokin on esteettistä ja mielenkiintoista katsottavaa niin tämä!

10 kommenttia:

 1. Wau, imartelevaa saada bloginsa tälläisten upeuksien joukkoon, kiitos ^____^ Jennin blogiin en ollutkaan ennen törmännyt, kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 2. Luen kas rosetten blogia :) paras!

  VastaaPoista
 3. Kivoja suosituksia, täytyypä tsekata! :) Ja olepa hyvä, ansaitset tunnustuksen näin kivasta blogista. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Ja siitä vain katselemaan noita blogeja! :)

   Poista