torstai 25. huhtikuuta 2013

Hius & Kauneushoitola Pisara

Ensi viikon tiistaina koittaa kauan odotettu valmistumispäiväni parturi-kampaajaksi. Torstaina aloitan sitten työskentelyn vuokratuoliyrittäjänä Hius & Kauneushoitola Pisarassa Kankaanpäässä, jossa olen siis ollut jo viime elokuusta asti työharjoittelijana. Nyt ajattelinkin esitellä teille hiukan tulevan työpaikkani tiloja ja vähän henkilökuntaakin.



















Pisarassa kampaajina toimivat Linda, Saija, Maikki ja nyt sitten ensi viikosta alkaen myös minä, Hanna. Tällä hetkellä on myös kaksi työharjoittelijaa: Johanna ja Jenny. Kosmetologeja ovat Nadja, Hannele ja työharjoittelija Minna. Ripsiä ja kynsiä taiteilee Helena. Hierojana toimii Jaana.

Pisarasta voi varailla aikoja soittamalla numeroon 050-5949521 tai poikkeamalla osoitteeseen Torikatu 4, Kankaanpää. Nettisivu löytyy osoitteesta http://kauneushoitolapisara.com ja Facebook-sivu osoitteesta https://www.facebook.com/pages/Kauneushoitola-Pisara/60815517153?fref=ts



10 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen paikka ja hinnatkin kohdillaan! Voisin käydä seuraavan kerran Pisarassa hiustenvärjäyksessä vaikka en olekaan paikkakuntalainen :)

    VastaaPoista
  2. Aika edullinen Tampereen hintoihin tottuneena... : D Uskallat kumminkin heti lähteä vuokratuolille? : o Itse en uskalla, yritän löytää jostain palkkatyön (onnee vaan mulle.....). Onneksi olkoon vaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko uskaltaa, palkkatöitä kun on vaikeampi saada. Ja mulla on sellainen palo yrittäjyyteen, että oksat pois! :D

      Poista
  3. Yks asia pisti pahasti silmään... enään ei sais luokitella miesten ja naisten hiustenleikkauksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei saiskaan, mutta mä en ole tuota hinnastoa kirjoittanut. :)

      Poista
  4. Lähes joka paikassa luokitellaan.

    VastaaPoista
  5. Saako muuten Pisarasta opiskelija-alennusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei saa. :/ Mutta meillä on tällä hetkellä harjoittelija, joka tekee työt -30%.

      Poista