perjantai 26. huhtikuuta 2013

Esittelyssä Pisaran kosmetologi Hannele

Työharjoittelupaikallani Hius & Kauneushoitola Pisarassa, joka on muuten ensi viikolla jo ihan oikea työpaikkani, tehdään paljon muutakin kuin pelkkiä parturi- ja kampaamopalveluja. Tänään esittelen teille kosmetologina toimivan Hannelen.

Hannele Tolvanen on 23-vuotias tyttö Siikaisista. Hän on valmistunut ensin ylioppilaaksi Honkajoen lukiosta ja sitten meni Sataedun Kankaanpään yksikköön aikuislinjalle opiskelemaan kosmetologiksi. Opiskelu Sataedussa kesti kaksi vuotta ja valmistujaisia juhlittiin keväällä 2011. Hän työskenteli ensin Merikarvialla hetken aikaa ja päätti sitten perustaa toiminimen joulukuussa 2011 ja samalla muuttaa asumaan Kankaanpäähän. Hius & Kauneushoitola Pisarassa Hannele aloitti reilu vuosi sitten huhtikuun alussa 2012 ja sieltä hänet edelleen löytää iloisena palvelemassa asiakkaita.


Tällaisessa huoneessa Hannele tekee niin kasvo- kuin jalkahoidotkin. Myös vartalohoidot, kuten kuumakivi- ja aromahieronnat onnistuvat. Erikoisuutena on Vela-vartalohoito, jolla pureudutaan vartalon ongelmakohtien kiinteytykseen.
Pääsin eilen Hannelen käsittelyyn Tuhkimo-kasvohoidon muodossa. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistintä, hieronta, naamio ja loppuvoide. Hoidon kesto on yksi tunti ja se on niin sanottu peruskasvohoito.Hoito tuntui todella rentouttavalta. Hannelella on varmat ja rauhalliset otteet ja hän kertoo jokaisesta työvaiheesta, jolloin itsekin pysyy mukana siitä, mitä kasvoille oikein tehdään. Hieronta oli hoidon paras osuus, kulmien siistiminen hieman kirpaisi. En kuitenkaan muista, koska mulla olisi viimeksi ollut näin siistit kulmakarvat, joten kauneuden tähden kannatti jälleen kerran kärsiä. ;) Kaiken kaikkiaan hoidosta jäi positiivinen ja rauhallinen mieli sekä silkinpehmeä iho, joten suosittelen lämpimästi kaikille muillekin!


Hannele toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi Pisaraan kaunistautumaan! Alta löytyy kosmetologien hinnasto. Aikoja voi varata poikkeamalla osoitteeseen Torikatu 4 tai soittamalla numeroon 050-5949521. Pisarasta saa myös lahjakortteja esimerkiksi Äitienpäivää ajatellen. :)


2 kommenttia:

  1. Heips, pohdin tässä et voiko tuonne vain marssia ja pyytää kulmien siistimisen vai tarvitaanko ajanvaraus? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toisinaan se onnistuu vain sisään marssimalla, mutta jos oikein täyttä on, niin voi joutua varaamaan ajankin.

      Poista