tiistai 19. maaliskuuta 2013

Kampaus- ja ehostusnäyttö

Raahauduin kouluun tänään edelleenkin kuumeessa tekemään kampaus- ja ehostusnäytön. Mallina mulla oli isosiskoni. Hänelle piti siis tehdä juhlakampaus ja -meikki sekä pukea hänet tilaisuuteen sopivalla tavalla. Siskoni oli leikisti menossa kesähäihin kaasoksi, joten kaiken piti olla hyvin juhlavaa, muttei yliampuvaa, jottei hääparilta vietäisi huomiota. ;)

Tänään napattua lähtötilannekuvaa ei ole, mutta onneksi koneen kätköistä löytyi hyvin tarkoitukseen sopiva vanha otos. (Tässä hiukset tosin ovat hiukan nykyistä tummemmat ja lyhyemmät. Kasvot kuitenkin ovat sopivasti meikittömät. :D )


Asuna toimi kaunis viininpunainen mekko, johon kuului mätsäävä hartiahuivi ja vyötärölle kiedottu luonnonvalkoinen vyö. Kengät ja laukku olivat molemmat yksinkertaisia ja väriltään mustia. Korut olivat myös hyvin yksinkertaiset: hopeiset pienet napit korvissa ja toisessa ranteessa hopeinen ketju.


Hiuksiin tein kiharaisen keesin, jossa lisäkoristeena oli hopeanväristä kukkanauhaa.




Meikistä tein raikkaan ja kuulaan. Väreiksi valitsin siskon silmiä kauniisti korostavia ruskean sävyjä ja huulista tein herkullisen punaiset.




Siskon toivomuksesta otin myös pari kuvaa ilman silmälaseja.



Vihdoinkin tämä näyttö on takana, vielä kaksi jäljellä! Olin kyllä tosi tyytyväinen lopputulokseen ja työ sujui yllättävän hyvin kuumeesta huolimatta. Tosin nyt kotiin päästyäni olen aivan kuitti... :D

11 kommenttia:

  1. sopii muute hyvin outille toi meikki!

    VastaaPoista
  2. En tie, näytän ihan äitiltä noissa kuvissa. :D :D Varsinkin tuossa kolmanneksi alimmaisessa.

    VastaaPoista
  3. ihana kampaus! pukee mallia todella hyvin :)

    VastaaPoista
  4. minkä arvosanan sait näytöstä? :) t. hääkampausnäyttö kahden viikon päästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolmosen asteikolla 0-3 :) Tsemppiä näyttöön! :)

      Poista
  5. ohhoh, meidän ope on kyllä niin tarkka ja vaativa ettei anna melkein kenellekään ikinä kolmosta! :D Olen siis kouvolan amiksessa..

    VastaaPoista