torstai 28. maaliskuuta 2013

Hiukan jotain anonyymeillekin

Muutama sitkeä anonyymi (vai pitäisikö käyttää sanaa neganyymi?) on valittanut blogini olemassaolon aikana siitä, että kaikki tekemäni hiukset ovat samanlaisia. Tässä olisi teille tämän päivän permisnäytön ennen ja jälkeen -kuvat, olkaapa hyvät. ;)

Ennen permistä ja leikkausta hiukset olivat osittain suorat, osittain taipuisat. Takaa hiukset olivat aika muodottomat.Tehty permis juuri leikattuna ja vielä märkänä:


Valmis tukka, joka on föönattu pyöröharjan kanssa:PS. Kolmonen tuli (asteikolla 0-3). ;)

6 kommenttia:

  1. Kyllähän kampaajalla kuin monella muullakin vähänkään luovalla alalla työskentelevällä oma "signature" näkyy tyylissä useinkin... Eikä se ole huono juttu ollenkaan! Se on sitä profiloitumista. ;) Jos asiakas lähtee ovesta ulos hymy huulilla niin työ on tehty hyvin.

    VastaaPoista
  2. Olen kyllä täysin eri mieltä noiden neganyymien kanssa.. Törmäsin blogiisi etsiessäni toispuoleista hiusmallia itselleni ja siitä lähtien olen aika tiuhaan tahtiin vieraillut täällä. Ensinnäkin sinulla on todellakin silmää ja taitoa hiusten laitossa niinkuin kampaajalla pitää ollakin! Jatka vain samaan malliin, oma persoona ja taito kehiin, niitä sinulta löytyy!!

    VastaaPoista