torstai 10. huhtikuuta 2014

Kolme erilaista Hannaa

Mulla oli tänään vapaapäivä ja aika taisi käydä vähän pitkäksi, kun aloin hahmottelemaan mielessäni postausta, jossa olisi kolme erilaista naamaani. :D Otin juuri joku päivä Facebookia varten uuden profiilikuvan ns. normaalista nassustani eli sellaisella meikillä ja tukalla, kuin mitä yleensäkin käytän. Myös päälläni oleva paita kuuluu vaatteisiin, joita mun päällä nähdään jatkuvasti. Se kuva on tässä:


Innostuin sitten tänään meikkaamaan luonnollisen lookin, jossa silmämeikkinä toimi pelkästään neutraali ruskea luomiväri. Iholla on siis peitevoidetta ja puuteria, kulmissa kynää ja huulilla kiiltoa tämän lisäksi. Kuitenkin silmämeikki on se juttu, joka tekee minusta minut, joten aika erilaiselta tämä tyyli näyttää ainakin omasta mielestäni. Tukkaa en edes harjannut tätä varten ja päällä mulla on perustoppi.


Toinen tänään toteuttamani juttu oli minä astetta rockimpana. Tein todella voimakkaan silmämeikin ja huuletkin maalasin pinkeiksi. Tukan tupeerasin isoksi ja vedin päälleni nahkaliivin ja näyttävän kaulakorun (joita en ole koskaan aiemmin yhdistänyt keskenään). Viihdyin tässä tyylissä todella hyvin ja haluaisin uskaltaa näyttää tältä useamminkin. Ehkä vaikka baariin voisi seuraavalla kertaa laittautua tähän tapaan... :)


Huomasitteko te eroja tyyleissäni ja mitä ylipäätään tykkäätte tällaisista postauksista? :)

4 kommenttia: