tiistai 29. huhtikuuta 2014

Onnea 2-vuotiaalle!

Black is the New Black -blogi viettää tänään kaksivuotissynttäreitään. Aika on mennyt hurjan nopeasti ja tänä aikana blogiin on mahtunut paljon muun muassa hiuksia, asuja, tatskoja, kynsiä, keikoilla käymistä, kissakuvia, arkea ja juhlaa. :)

dreamstime.com
Te varmasti jo tiedättekin, kuka tätä blogia pitää. Nyt minusta olisikin hauskaa kuulla, keitä te lukijani olette ja miten olette blogiini löytäneet. Sana on vapaa! :)

6 kommenttia:

  1. Apua mä en enää edes muista miten alunperin sun blogiin löysin! Tuntuu vain kuin olisin seurannut sitä aina : D (Vaikken ahkerin kommentoija ole ollutkaan köhköhh)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että oot ollut pitkään lukijana! :)

      Poista
  2. mä oon sun vanha kampaamoasiakas, ja innostuin hyvän palvelun myötä seuraamaan blogiasi! tiiviimpi hengailu toisella paikkakunnalla karkoitti mut tukkataioiltasi, mutta täällä ollaan ja fiilistellään edelleen <3

    VastaaPoista
  3. Samoilta suunnilta ollaan kotosin ja siskosi sattuu olemaan face-kaverini, niin sieltä "mainonnan" kautta tänne on päädytty. :)

    VastaaPoista
  4. Honkajoelta ollaan, ja löysin sun blogin kaverin kautta kun se joskus luki sun blogia. Kävin kans vilkasemassa ja heti tykästyin, nyt oon lukenut sun blogia jo aika kauan! :)

    VastaaPoista
  5. Moiksun moi! En muista miten sun blogiis eksyin, mutta mua rupes kiinnostamaan noi sun muodonmuutospostaukset :) Ne on mun suosikkeja. Ite asustelen Turun suunnilla. :)
    Pidän ite kanssa blogia, joten jos haluat, ni käy vilasemassa :) http://rozisred.blogspot.fi/

    VastaaPoista