perjantai 2. tammikuuta 2015

Joulukuun kootut

Ensin haluan esittää pahoittelut pitkästä tauosta. Tässä olisi nyt kuitenkin megapitkä postaus, joka toivottavasti hyvittää asiaa. ;)

Otsikkona on joulukuun kootut, mutta aloitetaan nyt kuitenkin jo marraskuun lopulta. Silloin tein äidille pikkujoulukampauksen:


Mokoma esiintyi Stagella ja sinä iltana minä näytin tältä:


Mokoma:


Joulukuu alkoi hiukan ikävästi mun kohdalla. Sain allergisen reaktion peitevoiteesta. Heräsin aamulla kasvot tunnistamattomiksi turvonneina. Jouduin tiputukseen päiväksi ja sen jälkeen mun täytyi olla pari päivää poissa töistäkin. Söin myös kotona yhdeksän päivää kortisonia vielä tapahtuneen jälkeen. Tällä hetkellä odotan pääsyä allergiatesteihin, voidefirman vastausta ja kärsin edelleen kortisonin aiheuttamasta turvotuksesta. Nämä kaksi kuvaa otin kotona reaktioaamuna:Selfie tippa kädessä ja kasvot jo aika paljon parempina:


Joulukuun puolessa välissä oli meidän entisen parturiluokan pikkujoulut naamiaisteemalla. Olin merirosvo. :DKävimme Pisaran naisten kanssa ennen joulua Kokemäen kirkossa katsomassa Jarkko Aholan joulukonserttia. Tilaisuudessa ei saanut kuvata, joten nyt mainitsen tapahtumasta vain tekstin muodossa. Pakko kuitenkin vähän hehkuttaa, koska onhan se Jarkko ja sen ääni nyt vain niin ihania.<3

Tästä eteenpäin kuvanlaatu paranee hiukan, koska sain uuden puhelimen juuri ennen joulua, jeejee. :) Seuraavaksi on vuorossa näitä jouluna otettuja kuvia, joten jos ko. juhla tulee jo korvista pihalle, niin skippaa ainakin kolme seuraavaa kuvaa. :D 

Lahjoja:


Janne innostui tekemään kaikkia herkkuja, tässä jouluhalko:


Kissanpennut oli innoissaan lahjapapereista:


Joululahjasaaliini näkyy seuraavasta kolmesta kuvasta ja se sisälsi muun muassa lahjakortteja, erilaisia keittiöväineitä, itsekudotun kaulahuivin, älyttömän siistin korurasian ja kaulakorun sekä paljon suklaata. :)
Sain myös eräältä asiakkaaltani joululahjaksi ihanan kangaskassin ja lautasliinat:


Värjäsin joulun jälkeen pikkusiskoni hiukset. Lähtötilanteessa oli omaa vaaleaa tyveä reippaasti, muuten hiukset olivat epämääräisen kelta-oranssit. Eipä silti ole mikään ihme, että väri oli jo hiukan kulahtanut, koska edellinen värjäys tapahtui huhtikuussa! :D (Tässä linkki edelliseen kertaan: http://blackisthenewblack1.blogspot.fi/2014/04/tahdotaan-tyvikasvua.html ) Tavoitteena oli saada puhtaan vaalea tukka, joka olisi mahdollisimman lähellä omaa väriä. Tehtävä suoritettu! :) (PS. Ja tyvikasvua ei siis värjätty lainkaan.)Uudenvuodenaattoa juhlistettiin Americanossa, jossa meillä oli VIP-pöytä skumppapulloineen. Voitin sen siis Facebookissa järjestetyssä arvonnassa. Hauskaa oli! :D


Tänään sain vihdoinkin itsekin uuden tukan. :) Mun tyvi oli värjätty viimeksi kaksi kuukautta sitten ja olin myös jo totaalisen kyllästynyt siihen vaaleahkoon kohtaan hiuksissani.


Alunperin suunnitelmissa oli vihreää ja turkoosia mustalla pohjalla, mutta vaihdettiinkin lennosta vihreä violettiin. :D Uutta väriä on näemmä ainakaan sisävalaistuksessa lähes mahdoton tallentaa kännykkäkameralla oikeana, mutta suunnilleen tälläinen siitä sitten tuli:
Voihan onnellisuus. <3 Tukka hyvin, kaikki hyvin. ;)

8 kommenttia:

 1. Hieno toi äidin kampaus! Näytät jostain syystä noissa merirosvokuvissa Maritalta. :D Mahtavat värit sun ja M:n hiuksis.

  ps. Oon kade tuosta Finlaysonin lahjasta. Kuolaan just samanvärisiä lakanoita meidän parisänkyyn, mut en oo malttanut ostaa, vielä...

  t. S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista! :) En mä huomaa näyttäväni Maritalta, mutta toisaalta sukuahan tässä ollaan, että kai sekin sitten on mahdollista. :D

   Ai noita saa lakanoinakin. Mäki voisin ottaa! :D

   Poista
 2. Muksuilla on noi lakanat sinisinä ja punaisina (kiitos äidin). :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo äidillesi tekemä kampaus! Onko mitään mahdollisuutta, että voisit laittaa ohjeet sen tekemiseen blogiin? :) tai vaikka vaan tuon lettiosion?

  VastaaPoista
 4. Minkä puhelimen sait 8)?

  VastaaPoista
 5. Minkä merkkistä peitevoidetta oot käyttäny? Ja onko tullu mitään selitystä että miks noin reagoi?

  VastaaPoista
 6. postailet tosi harvoin....? :s

  VastaaPoista