tiistai 4. marraskuuta 2014

Hyvää kannattaa aina odottaa...

Olin odottanut Jarkko Aholan keikkaa 25.10. Americanossa kuin kuuta nousevaa. Voin sanoa, että odotus palkittiin ruhtinaallisesti. Jarkon ääni ja karisma ovat jotain niin mieletöntä, baarissa vallitsi hyvä tunnelma ja esitettäväksi oli valikoitu biisejä, joissa kaikki osasivat laulaa mukana. :)




Itse katselin keikkaa luonnollisesti etualalla. Ja sitten keikan loputtua tapahtui jotain mieletöntä... Pääsin kuvaan Jarkon kanssa!! :D <3


*Teinihypetys loppuu tähän.* ;)

Tein kaverilleni taannoin värin, leikkauksen ja lopuksi letin. Hiustatuoinnin tein kaverini piirroksen mukaan. :)


Kokkailtiin kerran tässä Jannen kanssa kaksi erilaista lihamureketta. Toisessa on sisällä sieniä ja toisen juju taas on siinä, että mureke on kääritty pekoniin. Namnam!


Viime lauantaina pelailin Aliasta pikkusiskoni ja tämän poikakaverin kanssa. Lautapelit kunniaan!


Selfie, jonka jälkeen kamerani hajosi uudestaan. Ilmeisesti täytyy alkaa säästämään uuteen kameraan, koska sain otettua korjatulla kamerallani ehkä 10-15 kuvaa ennen kuin se sanoi taas itsensä irti... :/


Oli pakko ottaa kuva tästä harvinaisesta näystä, kun autoni tankki oli kerrankin ihan täynnä. :D Kävin Jannen kanssa viime viikon maanantaina taas toisella puolella Suomea Savonlinnassa ottamassa tatuoinnit eli siksi piti tankata kunnolla. Kuvaa blogiinkin on tulossa, kunhan tatska on parantunut... ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti