tiistai 12. elokuuta 2014

Porispere 2014 ja muuta tapahtunutta

Heippa taas pitkästä aikaa, jos siellä enää edes on ketään lukemassa!

Sain viime viikolla vihdoinkin uuden tukan. Tyvikasvua oli jo pari senttiä ja tummanharmaa, joka oli haalistunut vaaleanrusehtavaksi, oli alkanut kyllästyttää toden teolla. Lähtötilanne oli siis tällainen:


Pari vaalennuskäsittelyä, taittoväri ja mustaa tyvikasvuun. Taas ihmisen näköinen! :D Mulla on siis tällä hetkellä menossa projekti, jossa testailen kuinka vaaleaksi saan tuon vaalean kohdan. Homma jatkuu, mutta nyt ollaan jo aika hyvässä vaiheessa. :)


Tein työkaverille tällaisen hauskan ponnarikampauksen:


Viime perjantaina oli piiiitkään odotettu festari Porissa eli Porispere. Me ostettiin liput vain perjantaiksi, koska sinä päivänä oli kaikki meidän mielestä mielenkiintoisimmat esiintyjät. Tässä autossa matkalla Poriin lipun kera:


Huomattiin matkalla aitaus, jossa oli alpakoita, jos oikein tunnistin. Oli pakko käydä niitä katsomassa ja kuvaamassa. :D


Esiintyjistä katsottiin Insomnium, Amaranthe, August Burns Red, Stam1na, Sonata Arctica, Countless Goodbyes ja lisäksi kävin vilkaisemassa hiukan Santa Cruzia ja Reckless Lovea. Tämä kuva on Amaranthen keikalta, sain nuo kivat tulipallotkin kuvaan. :D


Stam1na:


Janne maisteli viskiä... :D


Käytiin syömässä kanapaellat:


Mun Happy Joe ja Jannen Heineken. Porisperessä oli ihan älytön määrä ampiaisia, jotka innostuivat varsinkin siideritölkeistä. Oli pakko aina kaataa tölkin sisältö mukiin, jotta välttyi mahdolliselta ampiaisen juomiselta, jos sellainen olisi mennyt uiskentelemaan huomaamatta. Parhaimmillaan mun tölkin ympärillä pyöri viisi ampiaista. :/ Lisäksi mun ongelmana koko festarin ajan oli jo torstai-iltana alkanut niskapäänsärky, johon ei tehonnut edes Buranat. :(


Otettiin pari yhteiskuvaa:


*Puss*


En mitenkään erityisesti odottanut Sonatan keikkaa, mutta täytyy sanoa, että se oli ehdottomasti päivän paras show. Tunnelma, yleisömäärä, ilotulitus, pimenevä elokuun ilta, tutut biisit ja niin edelleen. Jäi tosi hyvä fiilis! :) Kaiken kaikkiaan Porispere oli ampiaisista ja päänsärystä huolimatta ihan mielettömän kiva taas. Täytyy ehdottomasti mennä jälleen ensi vuonnakin sinne. :)


Viime lauantaina vietin mukavan illan Tampereella kavereiden kanssa. Oli ilmeisesti vähän liiankin hauskaa, kun en koko reissun aikana ottanut yhtäkään kuvaa. Joka tapauksessa oltiin istumassa iltaa Koskenrannassa porukalla ja siitä lähdettiin vielä vähän jatkoille erään pariskunnan luokse ja lopulta nukkumaan kaverini kämpille. :)

Eilen pidettiin piknik kaveripariskunnan kanssa. Sateen uhallakin levittäydyttiin rannalle syömään ja juomaan omatekoista sangriaa. Käytiin myös vähän ajelemassa ja ilta menikin sitten mun kämpillä. Oli taas tosi hauska ja rento päivä! :)


Sangria oli oikein hyvää! :D


Tässäpä oli taas jotain kuulumisia lähiajoilta. Seuraavaan kertaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti