keskiviikko 27. elokuuta 2014

Loppukesän morsian

Viime lauantaina pääsin tekemään hääkampauksen! :) Morsian kävi jo aiemmin värjättävänä, leikattavana ja koekammattavana. Lähtötilanteessa oli lähes kokonaan omaa väriä oleva hius, josta asiakkaalla oli mielessään hyvin selkeä visio: mustaa ja molemmille sivuille korvien päälle kolme paksua violettia raitaa, jotta väri tukisi hienosti valmista hääkampaustakin sitten juhlapäivänä.

Ennen:

Jälkeen (mustaksi ja violetiksi värjätty, latvoista siistitty tukka):(Kuvanlaatu syö violetin...)
Värin lisäksi morsian oli tosiaan miettinyt myös hääkampauksen päälinjat ja toi kuvankin mukanaan helpottamaan yhteisymmärrystä. Itse sain toki myös hiukan soveltaa ja antaa omia ehdotuksiani. :) Koekampauksesta tuli asiakkaalle mieluinen ja varsinaisen kampauksen tein sitten tottakai vielä tuhat kertaa huolellisemmin, tarkemmin ja viimeistellymmin! Olimme molemmat tyytyväisiä The Kampaukseen, harmi vain, että kuvien ottamisen kanssa tuli niin kiire, etteivät ne ole nyt mitään priimaa. Olisi myös ollut hienoa ottaa kampauksesta kuvat kosmetologimme tekemän häämeikin kera, mutta aikataulu ei antanut periksi. Tässä se nyt kuitenkin on, tekemäni hääkampaus (eikä yhtään kuvaa edestäpäin, hyvä Hajamielinen-Hanna!) :


Tällainen projekti tällä kertaa. :) Toivottavasti häiden aikaan ei satanut kovin paljon, tokihan sanotaan, että pisarat tuovat onnea... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti