tiistai 17. kesäkuuta 2014

Myytävänä!!

Muutama teistä osoitti mielenkiintoa, kun ehdotin vanhojen vaatteideni myymistä blogissa. Tässä postauksessa on siis ideana, että esittelen myytävät tuotteet ja te voitte laittaa kommentteihin, mikäli jokin tuote kiinnostaa ja jatketaan siitä eteenpäin keskustelua vaikkapa sähköpostin kautta. Osa tuotteista on jopa kymmenen vuoden takaa, joten ei kannata ihmetellä, kun ne eivät ole ihan nykyistä tyyliäni. :D Postitan tuotteet (paitsi jos asut lähellä Kankaanpäätä, niin voidaan sopia toki noudostakin) ja postikulut sisältyvät myyntihintoihin! Kaikki tuotteet ovat hyväkuntoisia (osa ryppyisiä, koska en jaksanut silittää) ja muuallakin myynnissä!

Violetti H&M:n toppi kokoa 38. Hinta 4 euroa sis. postit. 

Punainen paita, joka on kokolapun mukaan 40-42, mutta on mielestäni ennemmin kokoa 38(-40). Hinta 5 euroa sisältää postikulut.

JC:n aivan uusi käyttämätön lörttötoppi kokoa L. Hinta 6 euroa sisältää postarit.

Hopeanharmaa H&M:n täysin käyttämätön "silkki"paita kokoa 38. Uudenveroinen. Hinta 6 euroa sis. postit. 

H&M:n oranssinpunainen kesäpaita kokoa 36. Hinta 6 euroa sis. postit. 

Musta neulepaita kokoa XS, mutta menee jopa M-kokoiselle. Edessä taskut ja syväänuurrettu kaula-aukko.  Hinta 9 euroa sisältää postarit. 

Violetti neulepaita kokoa 38. Hinta 8 e. sis postit.

Musta tunika kokoa S. Hinta 6 euroa sisältää postarit.

Musta hiukan juhlavampi tunika kokoa M. Edessä hienoa ruusukuvioista "pitsiä" ja kolme nappia. Sivussa vetoketju, joka helpottaa pukemista. Taakse vyötärölle sidottavat nauhat. Hyvässä kunnossa, vain ryppyinen. Hinta 8 e sisältää postarit. 

Pinkki pitsipaita kokoa M. Hyväkuntoinen, käytetty vain muutaman kerran. Hinta 7 euroa sisältää postikulut.

Musta ohut t-paita, jossa läpikuultavia tähtikuvioita. Koko S. Hinta 5 euroa sisältää postarit. 

Musta olkaimeton (kuvassa näkyy rintsikanolkaimet) pitkä toppi kultaisilla raidoilla. Koko M. Hinta 5 euroa sisältää postarit

Musta liivi hopeisilla koristeilla kokoa S/M. Hinta 6 euroa sisältää postikulut.

Mintunvihreä bleiseri kokoa 40. Hinta 10 euroa sisältää postikulut.

Pitkä musta hyväkuntoinen krokokuvioinen kiiltävä vyö isolla soljella. Itse olen vyön kohdalta noin 94 cm ja vyö on mulle löysä, kun se on tiukimmassa reiässä. Hinta 12 euroa sisältää postikulut.

Ruutukuvioinen hyväkuntoinen musta vyö näppärällä lukitusmekanismilla ja reippaasti joustavalla takakappaleella. Vyön pituus venyttämättä n. 72 cm. Hinta 8 euroa sisältää postarit. 

Mustat shortsit kokoa 38. Iso kuva edestä ja pieni takaa. Hinta 8 e sis. postit.
Sitten ei muuta kuin kauppoja tekemään! Otan tarjouksiakin vastaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti