keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kolme kampausta

Pari viikkoa sitten lauantaina tein neljä kampausta, joista kuvasin teille kolme. Ihan ekaa kampausta en kuvannut, koska se oli niin nopea peruskohotus lyhyeen hiukseen. Tässä ne kolme muuta kuvauksineen. :)

Ensimmäisen kampauksen tein asiakkaalle, jonka hiukset värjäsin ja leikkasin edellisenä päivänä. Toiveena asiakkaalla oli osittain aukinainen kampaus, jossa ei olisi välttämättä jakausta. Kaiken muun sovelsin oikeastaan itse. :)

Toinen kampaus oli melko haasteellinen, koska asiakkaalla oli koneella ajellut hiukset, jotka olivat nyt kasvaneet kauttaaltaan kuuden senttimetrin mittaisiksi. Hiuksissa ei siis ollut minkäänlaista muotoonleikattua mallia, joka olisi ollut helpottamassa kampaamista. Asiakas toivoi, että hiukset kammattaisiin taaksepäin. Muuten sain melko vapaat kädet. :)

Kolmannella asiakkaalla oli toivomuksena sivuniskanuttura, joka ei olisi pelkkää kiharaa, mutta joka ei kuitenkaan olisi liian siisti ja sliipattu. Hän toivoi paria lettiä kampaukseen ja halusi pitää sivujakauksen. Tällaista sain näillä ohjeilla aikaan:

Mikä on sinun suosikkisi näistä kolmesta ihan erilaisesta kampauksesta? :)

1 kommentti:

  1. Tosi hyvin onnistunu! kaikki! Ite oisin ollu ensin varmaan ihan kädetön ton lyhyen tukan kanssa=D (olen siis myös P-K)

    VastaaPoista