sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannus 2014

Tänä vuonna Juhannusta tuli vietettyä aika rauhallisesti. Torstaina olin töissä kuuteen asti illalla, jonka jälkeen join kotona pari lasia viiniä ja menin aikaisin nukkumaan. Janne oli leiponut meille tulisia kuppikakkuja. :)


Perjantaiaamuna heräsin intoa täynnä ja valmistauduttiin Jannen kanssa lähtemään Kauhajoelle Nummirockiin. Matkalla sinne satoi vettä aivan kaatamalla ja itse jo vähän mietin, mitä päivästä oikein mahtaisi tulla. Turhaan pelkäsin, koska loppujen lopuksi paikan päällä tuli vain muutama pieni sadekuuro ja aurinkokin pilkahteli välillä pilvien välistä. :) Onneksi ymmärsin pukeutua talvitakkiin ja -maihareihin, ei tullut sitten kylmä missään välissä!


Vietettiin aika paljon aikaa leirintäalueella ja tutustuttiin moniin uusiin ihmisiin. Paistettiin myös nuotiolla makkaraa ja huolehdittiin toki nesteytyksestä koko ajan. :D




Nummessa tuli vastaan mitä mielenkiintoisempia hiuksia, meikkejä ja asuja. :D



Itse odotin ehdottomasti päivän esiintyjistä eniten Stam1naa! :)



Lähdettiin Nummirockista perjantain ja lauantain välisenä yönä ja tultiin kotiin nukkumaan. Lauantaiaamu valkeni meikäläisen osalta jäätävässä darrassa ja koko päivä tuli makoiltua, katseltua telkkaria ja nukuttua. Iltapäivällä mentiin grillaamaan Jannen kotiin ja sen jälkeen ajeltiin ympäri Kankaanpään tyhjiä katuja. Menin aika aikaisin jopa nukkumaan. Sunnuntaina eli tänään nukuttiin pitkään. Siivosin kämppää, katselin boksilta muutaman jakson Greyn anatomiaa, syötiin eilisiä grilliruuan tähteitä ja puhuin maratonpuhelun siskoni kanssa. Kävin myös jopa lenkkeilemässä tuolla sateisessa Suomen kesässä ja nappasin seuraavat kuvat lenkkini varrella.




Sellainen Jussi täällä ja huomenna sitten taas töihin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti