maanantai 30. kesäkuuta 2014

Häävieraana

Viime lauantaina pääsin häihin vieraaksi. Sää oli mitä kaunein, vaikkakin hiukan viileä ja tuulinen. Myös juhlapaikka oli todella upea ja ruoka (ja booli) erittäin maukasta. Tunnelmakin oli sopivan rento. :)


Juhla alkoi vihkimisellä luonnon helmassa. :)


Kaunis ja komea hääpari:


Juhlapaikan eteisessä oli iso peili, jota piti tietysti hyödyntää ottamalla mahdollisimman paljon kuvia. ;) Minä ja Janne (boolilasit käsissä) :


Serkkuni Hannelen kanssa:


Minä ja isosiskoni Sirpa:


Kummityttöni Emilian kanssa:


Emppu oli ilmeisesti sitä mieltä, että bändi soitti liian kovaa... :D


...mutta uskaltautui kyllä tanssimaankin uuden kaverinsa kanssa. :D


Joojoo, mun naamaa nähtiin jo monta kertaa, mutta tässä vielä pihalla erittäin kirkkaassa auringonpaisteessa otetut asukuvat. ;) Mulla oli päällä muistaakseni 2011 ostamani Vilan mekko, josta tykkään edelleen ja sen kanssa perusmustat korkkarit ja yksinkertainen kaulakoru. Tatskatkin kun tuo lisää asustetta pukuun. :D Hiukset kiharsin ja kiinnitin toiselle puolelle. Kampauksestakin otettiin kuvia, mutta niiden valotus oli niiiin pielessä, että buuuuu. :(





Olipas kiva päästä pitkästä aikaa häihin, edellisestä kerrasta olikin jo vuosia aikaa. :)

2 kommenttia:

  1. Näyttää upealta hääpaikalta ja hääpari on ilmeisesti satsannut häihinsä sekä pukeutumiseensa. Jannen farkut eivät ole sopiva asu häihin. Aikuisen miehen pitää osata pukeutua tilanteen mukaan.Farkut kuuluu vapaa-aikaan ei juhlaan!

    VastaaPoista
  2. Hei! Upeat sulla noi klassiset mustat korkkarit! Kenen valmistajan ja kuinka korkeat korot? Ajaton malli:)

    VastaaPoista