tiistai 15. huhtikuuta 2014

Tahdotaan tyvikasvua!

Pikkusiskoni kertoi mulle jonkin aikaa sitten haluavansa alkaa kasvattaa omaa lähes valkoista hiusväriään takaisin. Mietin, miten tyvikasvu näyttäisi järkevimmältä oranssissa tukassa, jota ei haluttaisi vaalentaa ihan puhki eikä juurikaan leikata lyhyemmäksi. Keksin idean liukuväristä, jossa tyvi olisi valkoinen ja väri liukuisi hempeän persikan kautta oranssiin. No ei sitten muuta kuin tuumasta toimeen! :) Tässä siis lähtötilanne, jossa kaksi kuukautta sitten viimeksi värjätty tukka:




Laitoin edellisen tyven ja tämän kuvan tarkoituksella peräkkäin, koska tästä näkee aika hauskasti muutoksen (vaikka kuvat ovatkin hiukan eri tavalla valottuneita) :


Ja sitten se kokonainen valmis tukka, jota on siis vaalennettu ja latvan oranssia kirkastettu hiukan. Leikkasin latvoista pari senttiä ja kiharsin lopuksi tukan:




Tästä onkin sitten hyvä alkaa kasvattaa sitä omaa väriä takaisin. Odotan innolla, että sitä valkoista alkaisi jo tulla lisää! Joskus näinkin. :D Lopputuloksesta tuli mielestäni kiva ja sen verran erikoinen, että tuskin tulee heti toista samanlaista kadulla vastaan. :)


Loppukevennykseksi vielä sisko ja sen sisko. Ei maltettu olla pelleilemättä vähän peilin edessä. ;)

16 kommenttia:

  1. Siskollasi on kyllä upean vaalea oma väri. Harvemmin tulee vastaan. :)

    VastaaPoista
  2. Näyttääpä hyvältä :)
    Mustan värin poiskasvattaminen erittäin vaaleaksi omaksi väriksi taitais olla aika katastrofi.. Mustaa kestoväriä ei taida saada kovin helpolla muutenkaan pois, mitä suosittelisit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Suosittelen kampaajan pakeille menoa, koska itse täältä käsin hiuksesi kuntoa ym. näkemättä on kovin vaikea sanoa mitään. :/ Ehkä kuitenkin lähtisin raidoittamaan hiusta vaaleammaksi.

      Poista
  3. Ihana tukka! Outoo että noinkin omituinen väriyhdistelmä toimii :D

    VastaaPoista
  4. Sulle ois haaste mun blogissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Oon joskus tuon saman haasteen tehnytkin, mutta ehkä teen sen sitten vielä uusiksi. :D

      Poista
  5. Olet kyllä valtavan hyvä parturi, pakko myöntää! Huomaa kuinka rakastat työtäsi : )

    VastaaPoista
  6. Vau, näyttää tosi kivalta! :)

    VastaaPoista
  7. voiko juuren värjätä vaik on pidennykset päässä??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi värjätä, mutta itse yrittäisin välttää värin leviämistä pidennyksiin ja kiinnityskohtiin, että ne eivät kärsisi.

      Poista
    2. Kiiitos!! Tää oli kullan arvonen neuvo täs tilanteessa kun oma juuri puskee jo 5 cm ku en ole aikasemmin uskaltanu <<3

      Poista