maanantai 17. maaliskuuta 2014

Maaliskuinen muodonmuutos

Viikko sitten penkkiini istui nuori nainen, jonka hiukset olivat vaalentamisen jäljiltä kuivassa kunnossa. Väri oli melko kirjava: tyvessä oli omaa väriä, seuraavaksi valkoista ja latvat olivat kuparinvaaleat. Asiakkaan toiveena oli saada tummaa violetein raidoin ja reippaasti lyhyempi tukka, jonka malli olisi eteenpäin pitenevä polkka. Lähtötilanne oli tällainen:Latvoissa oli takana keskellä myös lyhyemmäksi katkennut kohta:


Hiusten pohjaväriksi valikoitui siis tummanruskea ja tein pääliosiin joka puolelle ohutta violettia raitaa. Leikkasin hiukset rikotuksi eteenpäin piteneväksi polkaksi sivuotsiksella. Lopuksi kävin hiukset muotoiluraudalla läpi ja tupeerasin ne supertuuheiksi. (Valitettavasti näissä salamalla otetuissa kuvissa violetti ei näy niin hyvin kuin olisin toivonut. Ilman salamaa otetut kuvat olivat kuitenkin muuten valotukseltaan niin kenkun näköisiä, että päädyin julkaisemaan nämä versiot, joissa hiukset näyttävät todellisuutta tummemmilta.)


Sekä asiakas että minä olimme hyvin innoissamme uudesta tukasta! :) Asiakas sai mielettömän ison muutoksen mukana paksumman näköiset hiukset, väriä ja hehkua kasvoilleen sekä aivan uutta ryhdikkyyttä koko olemukseensa, minä puolestani iloisen mielen pitkäksi aikaa. Kaikki pienempää tai suurempaa muutosta kaipaavat ovat siis jatkossakin enemmän kuin tervetulleita Pisaraan mun penkkiini. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti