sunnuntai 25. elokuuta 2013

Oranssia ja mustaa

Jokin aikaa sitten töissä asiakkaakseni tuli nuori nainen, jolla oli lyhyet mustat hiukset. Hän kaipasi niihin jotain sähäkkää uudistusta. Lähtötilannekuvia en huomannut ottaa, mutta valmiista tukasta tuli napattua kuvat, koska lopputuloksesta tuli mielestämme niin kiva. :) Eli tukassa muuttui sekä väri että leikkausmalli: sivut ajelin lyhyiksi ja pääliosa jätettiin pitkäksi. Sivut värjättiin oransseiksi ja pääliosa pidettiin mustana. Lopuksi tein tukkaan pikaisen kampauksen kihartamalla sen. Tällainen siitä sitten tuli:




Sopii tosi kivasti muuten noihin silmälaseihinkin! :) (Huomatkaa joku linssilude kampaaja peilin heijastuksessa... :D)

maanantai 19. elokuuta 2013

Kaason kampaus

Lauantaina tein eräälle kaasolle töissä kampauksen hänen toiveidensa mukaisesti. Tällainen siitä tuli valmiina otsatukkaa lukuunottamatta:





Tämä oli ehdottomasti yksi suosikkini kampauksista, joita olen tänä kesänä tehnyt. :)

lauantai 17. elokuuta 2013

Pitkän harkinnan jälkeen

Tähän postaukseen ei sopinut otsikoksi mikään muu kuin "pitkän harkinnan jälkeen". Serkkuni on iät ja ajat mietiskellyt, että uskaltaisiko leikkauttaa sivusiilin vai ei. Nyt hän oli vihdoin päättänyt uskaltaa! :D Lähtötilanteessa oli mustasta osittain tummanruskeaksi haalistunut tukka tyvikasvun kera ja ilman sivusiiliä, kuten kuvista näkyy:



Värjäsin hiukset sinimustalla, siistin hiukan latvoja ja leikkasin toisen puolen asiakkaani toiveiden mukaan lyhyeksi. Lopuksi tein vielä kiharat. Tällainen siitä tuli:





Lyhyt sivu piristi tosi paljon tätä tukkaa, vai mitäs sanotte? :)

PS. Oli pakko kopsata tähän siskoni kirjoitus Facebookista. Emppu on 2,5-vuotias kummityttöni ja Mikki hänen veljensä. Hiukan nauroin tälle. :D

"Empun kampaajaleikki on nykyään nimeltänsä "Minä olen Hanna". Sääntöihin kuuluu, että kyseistä lausetta toistetaan useamman kerran leikin aikana. Muita käytettyjä fraaseja ovat "hieno tukka" ja "pysy paikallas". :D

Leikkausvälineenä toimii Mikin muovinen viidakkoveitsi, jonka käsittely on toisinaan hieman holtitonta... Kampaajan erikoisuuksiin kuuluu myös välillä huikan ottaminen suihkevesipullosta. "

keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kynsihuollon jälkeen

Mun omat kynnet geelattiin kolme viikkoa sitten. (Lue lisää tästä: http://blackisthenewblack1.blogspot.fi/2013/07/tuli-tanaan-vietettya-tyopaikallani.html ) Tämän kolmen viikon aikana olen voinut elää kynsien kanssa todella helppoa elämää. Yleensä mun kynnet halkeilee, lohkeilee, katkeilee ja liuskoittuu koko ajan ja on välillä tosi arat. Nyt oon voinut tehdä sekä työni että kaiken muunkin uhraamatta pätkän vertaa ajatusta kynsille. Ne ovat vain olleet mukana menossa ja tämän kolmen viikon jälkeen kasvaneet varmaan ekan kerran ikinä niin pitkiksi, että näkyvät sormenpäiden yli, kun käden kääntää kämmen kasvoja kohti. Pisteenä iin päälle ne ovat myös pysyneet kauniina sen kolme viikkoa. Ei ole tarvinnut huolehtia lohkeilevista kynsilakoista, vaan olen saanut joka päivä ihailla hienoja ja vastalaitetun näköisiä kynsiäni. :)

Tänään mulle tehtiin sitten työpaikallani Hius & Kauneushoitola Pisarassa kynsihuolto. Viimeksi kynnen kärki oli musta, suorassa ja sen alapuolella oli hopeista glitteriä. Nyt mentiin hiukan samalla idealla, mutta sitä kehitettiin eteenpäin. Eli kynnen kärki tehtiin vinoon mustalla, jossa oli sinistä glitteriä mukana. Sen alle laitettiin vielä hopeista glitteriä. Tuo musta sinisellä glitterillä on siitä jännä väri, että tietyssä valossa se näyttää joko mustalta, sinimustalta, tummansiniseltä tai sitten mustalta, jossa näkyy kirkkaasti sinisiä hileitä. Tässä parhaat kuvat, joita sain siitä otettua. Täytyy ehkä koettaa vielä uudestaan jonain päivänä, kun ulkona on vielä valoisaa.



PS. Kaikkien kankaanpääläisten ja muidenkin kannattaa hyödyntää ehdottomasti Pisarassa tällä hetkellä oleva tarjous, jossa saa geelikynsien ja ripsipidennyksien ensimmäisen laiton yhteensä 120 eurolla (normaalihinta 178 euroa)! Kosmetologipuolella on muitakin herkullisia tarjouksia 31.8. asti:

Peeling-jalkahoito 63 euroa (norm. 72 e)
Puhdistava kasvohoito 50 euroa (norm. 65 e)
Aromahieronta 50 euroa (norm. 65 e)
Silmänympäryshoito 20 euroa (norm. 39 e)
Vahaukset -20 %

tiistai 13. elokuuta 2013

Randomia

Järjestelin tänään mun vaatehuonetta. Mullako muka paljon mustia vaatteita? Tässä siis murto-osa niistä. :D


Käytiin Jannen kanssa viime perjantaina terassilla kuuntelemassa livemusiikkia. Tältä mä näytin Stagen vessan peilin kautta ikuistettuna:


Asun alaosana toimi fb-kirpparilta ostetut ristileggarit.


Mulla ei oikeasti ole mitään asiaa, mutta oon vaan niin innoissani siitä, että sain kerrankin käytettyä vapaapäiväni järkevästi. Oon siis siivonnut ihan koko päivän. Pitäisköhän hankkia elämä? :D

maanantai 12. elokuuta 2013

Nuoren miehen muodonmuutos

Pikkusiskoni poikakaveri kaipasi hiuksiinsa uutta leikkausta. Tästä tilanteesta lähdettiin liikkeelle:



Ja tällaiseen päädyttiin yksimielisesti:





Me tykätään, entäs te? :)

lauantai 10. elokuuta 2013

Mielenkiintoisia hakusanoja osa 2

Taas on tullut keräiltyä hakusanoja, joilla blogiini on löydetty. Enjoy! :D (Edelliseen postaukseen pääset tästä: http://blackisthenewblack1.blogspot.fi/2013/07/mielenkiintoisia-hakusanoja.html )

märkä + t-paita - kerrankin jotain muitakin vaatteita kuin ne iänikuiset sukkahousut...

k-piikki ranteessa - piti oikein itsekin googlata, että mistä on kyse!

asu sukkikset - hetkinen, taisin juuri mainita jotain kyseisestä vaatekappaleesta?

mällit kasvoille silmälasit - mielenkiintoista, nyt ei ole enää eritelty lasien käyttäjän sukupuolta, niin kuin viime postauksessa ;)

sukkikset ja shortsit - hohhoijaa...

sukkikset miehille - kuka niitä käyttää?

blogi ihonväriset sukkikset - ...

kampaajan ammatti todellisuus - se selviää paneutumalla tähän blogiin ;)

väärän väriset pidennykset - näyttävät superkököiltä

bileet sukkikset - no kappas vaan!

ghd suoristusrauta Kankaanpää - niitä saa tilattua Pisaran kautta. On kyllä ehdottomasti paras koskaan kokeilemani rauta!

arja koriseva nahka - kiinnostaisi kyllä todella tietää, mitä tässä on ajettu takaa :D

Tällaisia tällä kertaa. :D

tiistai 6. elokuuta 2013

Miniloman antia

Kuuden työpäivän jälkeen oli mahtavaa pitää neljä päivää vapaata. Perjantaina lähdettiin Porispereen festaroimaan. Täytyy sanoa, että oli ihan mieletön päivä: hyvää musiikkia, hauskaa seuraa, upea sää ja hieno tapahtumapaikka! (Kuinka monta positiivista adjektiivia ihminen voi saada ympättyä yhteen kappaleeseen tekstiä? ;) )



Tultiin jo tosi hyvissä ajoin festarialueelle ensimmäisten ihmisten joukossa ja saatiin näin ollen varattua hyvä paikka pöydän äärestä moneksi tunniksi. :) Paikka tosin oli aivan suorassa auringonpaisteessa, joten tän albiinon nahka taisi hitusen kärähtää... :D





Mors Principium Est yllätti iloisesti. :)

Kuva:  Tomi Palsa

Kaikki sovitteli vuorotellen mun arskoja. :D

Pääsin kokeilemaan sumopainiakin, tässä vasta kypärä päässä (ja palaneet kädet). :D


Oli hauskaa! :D


Voitin ja sain tehdä mahaplätsin! Haha! :D


Ja tämä oli tietysti se festareiden kohokohta, The 69 Eyes:

Kuva: Tomi Palsa
Lauantaina tehtiin ensin kämpän perusteellinen siivous ja sitten pikkusiskoni ja hänen poikakaverinsa tulivat meidän kanssa viettämään iltaa. Istuttiin rannalla ja maisteltiin alkoholia ja pidettiin oikein hauskaa. :) Loppuilta menikin mun kämpillä samoissa merkeissä.


Sunnuntaina käytiin AnnMariissa mässäilemässä pizzalla ja sitten lähdettiin viemään pikkusiskoa ja miestänsä takaisin mun ja siskon porukoille.


Taisi olla oloja... ;)


Eilen eli maanantaina nukuin pitkään, kävin kirppiskierroksella ja sitten mentiin Jannen kanssa makoilemaan rannalle, josta päädyttiinkin istuskelemaan hetkeksi Rivieeran terassille.


Matka jatkui vielä Stagen terassille yhdelle mansikkasiiderille. :)


Näiden päivien jälkeen olikin hyvä taas herätä tänä aamuna töihin. Kiitos kaikille teille, jotka teitte minilomastani niin kivan! :)