tiistai 30. heinäkuuta 2013

Klassista ja räväkkää

Pääsin tekemään töissä viime viikolla sekä klassista kampausta että räväkkää väriä. Väri oli yllätys yllätys pikkusiskoni tukkaan jälleen kerran muodonmuutosta. :D Viimeksihän tehtiin punaista (tästä vanhaan tukkapostaukseen), nyt sisko halusi porkkanapääksi. Tällainen siitä sitten tuli:





Hääjuhlaan vieraaksi menossa ollut asiakkaani halusi sileän niskanutturan "koristekiharoilla". Valmis kampaus näytti tältä:




Kaksi totaalisen eri tyyliä, molempia oli kiva tehdä ja asiakkaat ja minä tyytyväisiä. :) Jei!

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Löytöä löydön perään

Olen viime aikoina (lue: kesällä) ostellut paljon uutta vaatekaapin täytettä. Tosin olen kyllä myynytkin valtavan määrän vanhoja rytkyjäni, joten nyt siellä on tilaakin uusille tuulille. ;) Kaikki ostokseni ovat muuten käytettyä tavaraa, osa ostettu Kankaanpään Jera-kirppikseltä, osa Facebookin Rock-kirppikseltä ja Goottikirppikseltä. :)


Koskaan ei voi olla liikaa ihania leggareita... ;) Ekat pitsi- ja hopealenkkiyksityiskohdilla FB-kirppikseltä 12,5 e postikuluineen, toiset glitteriset 3 e Jerasta, kolmannet revityt FB-kirppikseltä 5 e postikuluineen, viimeiset pitsi-rusettimallit myöskin FB-kirppikseltä muistaakseni 14 e postikuluineen.


Nämä molemmat ihanat mekot bongasin Jerasta. Vasemmanpuolimmainen läpikuultava maksoi muistaakseni 4 e ja toinen suloinen olkaimeton rimpsumekkonen 8 e.


Kauluspaitamainen tunika veloitti lompakkoa 2,5 euron verran, ohut löysä tunika muistaakseni 4 egeä. Se onkin jo palvellut ehdottomasti tuon muutaman euron edestä, olen nimittäin käyttänyt sitä jo ainakin 10 kertaa. :D


Aitoa nahkaa oleva niittivyö löytyi FB:n kautta ja maksoi postikuluineen 6 euroa. Pääkallohuivi samasta paikasta viitosella postareineen.


Tätä vasemmanpuoleista toppia/minimekkoa olen katsellut piiiiiitkään Emp:n sivuilla. Joku päätti onnekseni myydä FB:n kautta omansa ja kotiutin uudenveroisen ihanuuden 30 euron hintaan (sisältäen postikulut). Ja tämä toinen sitten... Valkoista kaiken mustan jälkeen! :D Vyötärölle sidottava printtipaita maksoi FB-kirpparilla 8 e postareineen.

Kaikkiin näihin löytöihin (neljät leggarit, kaksi mekkoa, kaksi tunikaa, kaksi paitaa, huivi ja vyö) upposi satalappunen, mutta en koe huonoa omaatuntoa, kun olen kuitenkin saanut itse myytyä viime aikoina huomattavasti suuremmalla summalla omia vanhoja vaatteitani eteenpäin. :) Mitäs piditte shoppailuistani?

lauantai 27. heinäkuuta 2013

Keskiviikon ja torstain touhuja

Mulla oli torstaina ja perjantaina vapaata töistä, joten keskiviikkona suunnattiin töiden jälkeen rannalle nauttimaan auringosta ja siideristä.



Pupupariskunta viihdytti meitä ruokailemalla ja lemmiskelemällä. Jälkimmäisestä puuhasta en valitettavasti saanut napattua kuvaa... ;)


Mun uudet baltsut (Cittarista, 15 egeä). Vanhat räjähti... :D


Vieläkin hiukan tukka- ja kynsihypeä... ;)


Biitsiltä matka jatkui terassille katsellen upeaa kuutamoa.


Sitten mentiinkin kiltisti nukkumaan, koska torstaina koitti lähtö Yyteriin mökkeilemään jälleen, tosin eri porukalla kuin viimeksi. Ei muuten käyty ollenkaan rannalla, vaan viihdyttiin vaan mökissä pelailemassa Isäntä vs. Emäntä -lautapeliä ja juomapelejä. :D


Hanna <3 grilliruoka



Taisteluarpi jäi polveen muistoksi tästä Yyterin reissusta... ;)


Perjantai kuluikin sitten takaisin kotiin matkatessa, pitkien päikkäreiden, hyvän ruuan ja leffojen merkeissä. :) Niin ja tietysti blogiarvonnan, kurkkaapa edellinen postaus, niin näet kuka oli onnettaren suosikki!

perjantai 26. heinäkuuta 2013

Arvonta suoritettu!

Kiitos paljon kaikille teille REF-hiustuotearvontaani osallistuneille! Tänään klo 18.01 askartelin tyylikkäästi kirjekuoresta 37 pienen pientä lappua, joihin kirjoitin osallistujien nimet. Sekoitin laput.


Ja voittajan otin randomilla silmät kiinni tästä lappujoukosta:


Eli onneksi olkoon Juille! :) Otan sinuun yhteyttä heti julkaistuani tämän postauksen.

Kiitokset vielä myös Afroditelle arvontapalkinnon lahjoittamisesta! :)

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

MUISTUTUS!

Vielä on kaksi päivää aikaa osallistua blogissani olevaan arvontaan, jossa on aivan mahtava hiustuotepalkinto! Tästä pääset postaukseen, jonka lopusta arvonta löytyy:

http://blackisthenewblack1.blogspot.fi/2013/07/ref-tuotteet-osa-22.html

Eli arvonta sulkeutuu perjantaina 26.7. klo 18, jonka jälkeen tulleita vastauksia ei huolita. Nyt kipin kapin osallistumaan. ;)

asimania.com

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Uus tukka ja kynnet!!

Tuli tänään vietettyä työpaikallani Pisarassa yli 12 tuntia. :D Ensin tein töitä ja sitten sain istua muiden puunattavana. Mun tukka näytti tänä aamuna vielä tältä:


Hirvee tyvikasvu!

Violetti otsis, jossa ei mitään muuta vikaa kuin se, että olin jo niin totaalisen kyllästynyt siihen.


Ekan vaalennuksen jälkeinen värikirjo hiveli silmää... :D Toinenkin vaalennus tehtiin, mutta siitä mulla ei ole kuvaa.


Teille, jotka tulette blogiini googlaamalla "purkkatukka", tässä sitä nyt olisi tuo valkoinen tuossa otsiksen latvassa... :DD Venyy ja paukkuu!

Ja sitten se lopputulos:



I'm blue da ba dee da ba die!!! Sinistähän tavoittelin jo viime syksynä, mutta lopputulos muistutti silloin huomattavasti enemmän violettia. Niinpä tukka sitten tehtiin silloin lopulta kunnolla violetiksi. Nyt sain vihdoin siniseni, me so happy! :)) Ja tukkani on tosiaan pelkästään puhallettu kuivaksi näissä eli ei laitettu mitenkään, joten siitä tämä "kampaus".


Siinä on mun uudet kynnet, jotka sain myös tänään. <3 Eli mulle tehtiin oman kynnen geelaus ekaa kertaa elämässäni. Nämä koristelut on niin mun näköiset. :) Oon niin onnellinen näistäkin!

Tästä tuli kunnon hypetyspostaus, mutta kun oon niin innoissani... :D Kommentteja otetaan vastaan!

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Kampailuja

Mun piti julkaista näitä töissä tekemiäni kampauksia jo aikapäiviä sitten, mutta kesällä tuntuu olevan niin paljon muutakin elämää kuin blogi, että se on jäänyt. Tässä nyt kuitenkin kolme kampausta samalta päivältä:







Ja kampaaja itse... :)


lauantai 20. heinäkuuta 2013

REF-tuotteet osa 2/2

Viimeksi esittelin teille REF-sarjan shampoot ja hoitoaineet, nyt vuorossa on muotoilutuotteet. :) Näitä maahantuo Afrodite Oy ja meillä Hius & Kauneushoitola Pisarassa myydään myös näitä.


Muotovaahto antaa tuuheutta ja rakennetta sekä ilmavan kiinnityksen kaikenlaisille hiuksille. Tuuheuttava vaahtosuihke on kuin muotovaahto, mutta tulee purkista ulos suihkemaisena. Sitä voi käyttää pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin ja se antaa rakennetta ja voimakasta tuuheutusta tyvestä latvaan.


Tuuheuttava tyvivaahtosuihke (vasemmalla) on tarkoitettu suihkutettavaksi hiusten tyveen. Se antaa hiuksille kohotusta ja rakennetta. Lämpösuojasuihketta voi käyttää kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Se suojaa hiuksia lämpölaitteiden kuumuudelta ja antaa kevyen pidon. Suihkevaha on kuin tavallinen vaha, mutta tulee purkista ulos suihkemaisena. Se antaa hiuksille rakennetta ja on helppo muotoilla tavallisen vahan tavoin. Ehkä sarjan suloisimman tuoksuinen tuote! :)


Suoristusgeeli helpottaa suoristusta ja pidentää sen pysyvyyttä. Se tekee pörröisestäkin hiuksesta todella sileän ja kiiltävän. Viimeistelyvoide silottaa karheimmatkin hiukset. Sen avulla voi viimeistellä kampauksen luonnollisen kiiltäväksi ja pehmeäksi. Voidetta sivellään käsien kautta valmiiseen kampaukseen. Kiharavoidetta voi käyttää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Sen avulla kiharan saa puristeltua muotoonsa. Tuote pitää kiharan kimmoisana ja poistaa sähköisyyttä.


Kuivashampoota saa sekä tavanomaisena vaaleana, että ruskeana tummille hiuksille tarkoitettuna versiona. Molemmat raikastavat tehokkaasti hiukset ja hiuspohjan sekä antavat tuuheutta ja rakennetta hiuksille. Suolasuihketta voi käyttää kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Sen avulla saa seksikkään sekaiset hiukset. Föönaamalla se antaa ekstratuuheutta.


Paste on voimakas vaha, joka antaa joustavaa muotoiltavuutta kaikille hiustyypeille. Vaha lämmitetään käsissä ja levitetään hiuksiin. Shaper on rasvaton kuituvaha voimakkaaseen pitoon. Myös se levitetään käsissä lämmittämisen jälkeen hiuksiin. Voimakas geeli levitetään kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Se tekee niistä tuuheat ja kiiltävät. Kiiltosuihke suihkutetaan valmiiseen kampaukseen tuomaan lisäkiiltoa.


Voimakas hiuslakka (vasemmalla) antaa voimakkaan tuen ja kosteussuojan. Voimakas pumppulakka (takana) mahdollistaa kaikenlaiset kampaukset ja antaa todella vahvan ja pitkäkestoisen tuen. Hiusta voi muotoilla niin kauan, kunnes lakka kuivuu. Kiiltolakka (oikealla) antaa maksimaalisen tuen ja lisää hiusten kiiltoa. Siitä löytyy myös matkakokoinen versio.


Miesten tuotteet: Styling Wax antaa pitoa, tuuheutta ja muotoiltavuutta. Dry Wax on voimakaspitoinen kuituvaha lyhyille hiuksille, jonka voi levittää kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Matte Cream on keskipitävä voidemainen mattavaha, joka antaa hiuksille tuuheutta ja rakennetta.

Ja sitten se yllätys, josta puhuin viime postauksessa...

ARVONTA! :)

Eli kaikkien tähän postaukseen mitä tahansa kommentoineiden kesken arvon Afroditen lahjoittaman REF-hiustuotepaketin, joka sisältää värjättyjen hiusten shampoon ja hoitoaineen, hiuksiin jätettävän hoitosuihkeen, muotovaahdon sekä hiuslakan!

Eli:
1) Kommentoi tähän postaukseen jotain. Jos sinulla ei ole nimimerkkiä, kommentoi anonyyminä ja lisää kommenttiisi nimesi/nimimerkkisi.
2) Liitä vastaukseen myös sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinut kiinni, jos voitat.
3) Aikaa osallistumiseen on perjantaihin 26.7. klo 18:00 asti.

Onnea arvontaan! :)

perjantai 19. heinäkuuta 2013

REF-tuotteet osa 1/2

Olen jo pidemmän aikaa suunnitellut kertovani teille ihanasta hiustuotesarjasta nimeltä Reference of Sweden eli tutummin REF, jota maahantuo Afrodite Oy. Meillä Hius & Kauneushoitola Pisarassakin näitä käytetään ja myydään. Kotiinkin asti olen joitakin ostanut ja todennut hyvin toimiviksi myös omalle pörrölleni! :) Tässä ekassa osassa esittelen sarjan shampoot ja hoitoaineet.


Värjättyjen hiusten shampoo ja hoitsikka sopivat kaikenlaisille värjätyille hiuksille. Ne pidentävät värin kestoa, kosteuttavat, antavat kiiltoa ja tekevät hiuksista sileät ja helpostikäsiteltävät. Plussana myös aivan ihana tuoksu!


Kosteuttava shampoo ja hoitsikka sopivat kaikille hiustyypeille. Ne syväkosteuttavat ja tekevät hiuksista pehmeät ja kiiltävät. Kuivien ja rasittuneiden hiusten pelastajat!


Korjaava shampoo ja hoitsikka sopivat hyvin kemiallisesti käsitellyille kutreille (vaalennetuille, värjätyille, permanentatuille hiuksille). Ne ovat superkosteuttavia ja -hoitavia ja parantavat hiusten elastisuutta ja kiiltoa.


Tuuheuttava shampoo ja hoitsikka sopivat erityisen hyvin hennoille hiuksille. Shampoo lupaa turvottaa hiuksia tehden niistä ilmavan ja tuuhean tuntuiset ja mielestäni tämä lupaus pitää. Nämä ovat ehkä parhaat kokeilemani tuuheuttavat hiustenpesutuotteet ikinä.


Korjaava tehohoito on loistava kuiville ja vahingoittuneille hiuksille. Hiuksista tulee elinvoimaiset ja kiiltävät. Tehohoito toimii parhaiten, kun sen antaa vaikuttaa pyyhekuivissa hiuksissa 5-10 minuuttia. Hopeashampoo on tarkoitettu vaaleille, vaalennetuille, harmaille ja raidoitetuille hiuksille. Se poistaa hiuksista ei-toivottua keltaista sävyä.


Hiuksiin jätettävä suihkutettava hoitoaine (violetti pullo) korjaa ja ravitsee vahingoittuneita hiuksia sekä sisältää UV-suojan. Jätettävä voidemainen hoitoaine (valkoinen pullo) sisältää silkkiproteiinia ja sopii erityisen hyvin kuiville ja elottomille hiuksille. Sen voi levittää kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Argan-hoitoöljy on huipputuote kuiville hiuksille, jotka kaipaavat lisää kosteutta ja kiiltoa. Se toimii mielestäni parhaiten pyyhekuivien hiuksien pituuksiin ja latvoihin levitettynä.


Miesten tuotteet: Hair & Body -shampoo sopii käytettäväksi sekä hiusten että vartalon pesuun. Syväpuhdistava shampoo poistaa muotoilutuotteiden jäämät, kemikaalit, mineraalit ja rasvaisuuden hiuksista. Hilseshampoo raikastaa tehokkaasti hiukset ja hiuspohjan, poistaa hilsettä ja rauhoittaa hiuspohjaa.

Seuraavassa osassa esittelen muotoilutuotteet. Voitte varautua myös kivaan yllätykseen, joka liittyy REF-tuotteisiin ja yhteen teistä blogini lukijoista... ;)