torstai 31. tammikuuta 2013

Uusi tukka!

Saatiin eilen värjätä koulussa parin tunnin ajan hiuksia, joten mitään mullistavaa ei ehtinyt tekemään siinä ajassa. Värjättiin siis taas kerran mun hiukset sinimustalla. Koulun jälkeen menin vielä työssäoppimaan, jossa työkaveri ajeli mulle puolet pienemmän sivusiilin kuin ennen. Kasvattelen siis tuota niskaa tällä hetkellä ja haluan pitää vain korvanpäällisen siilinä. :)




Kivaa torstai-iltaa kaikille! :)

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Auts, nyt sattui!!

Viilsin vahingossa koulussa Serenan käsivarteen pienen vekin...


Jonna puolestaan teloi mun kämmenen!


Ammuin itseäni vahingossa samaan käteen, tästä luoti meni sisään:


Ja tästä se tuli ulos:


Samassa rytäkässä katkaisin vielä etusormenikin!


Lopuksi vetäisin vielä ranteen auki...


Tai sitten meillä oli vaan värimaskeerauksen tunti... ;)

tiistai 29. tammikuuta 2013

Hiusnäytös

Viime lauantai oli koulupäivä, koska meillä oli avoimet ovet. Meidän luokka järjesti hiusnäytöksen, jonka ideana oli fantasiatyyliset kampaukset ja meikit yhdistettyinä t-paitoihin ja farkkuihin. Itse en tehnyt yhtään kokonaista mallia, mutta kreppasin kaksia hiuksia, kiharsin yhdet, avustin yhdessä kampauksessa muutoin ja tein yhdelle mallille osan kasvomaalauksesta. Assistentin asemani johtui siitä, etten ollut koulussa, kun näytöstä oli suunniteltu. Hyvin se toimi näinkin kuitenkin ja koko luokka sai aikaiseksi tosi hienoja lookkeja. Tässä kuvia päivältä! :)










maanantai 28. tammikuuta 2013

Lauantai-illan huumaa

Lauantai-illasta saittekin jo silloin pienen kuvamaistiaisen. Tässäpä sitten lisämatskua bileistäni. :)




Juomapelit on parhaita! ;)

Illan asuna toimi uusi H&M:n hame, kirppikseltä ostettu Ginan paita ja Zalandon nilkkurit, jotka eivät tällä kertaa ehtineet kuvaan asti.





Seuraava kuva on omistettu sille anolle, jonka mielestä mulla on aina joka kuvassa Duck face. :)

lauantai 26. tammikuuta 2013

Tyttöjen ilta

Tänään mennään vähän tyttöjen kanssa tuulettumaan. Ensin tosin aloitellaan täällä mun kämpillä, jossa ei siis ole vielä yhtäkään huonekalua... :D


Ollaan me nättejä ;)

perjantai 25. tammikuuta 2013

Uusi asunto, uusi alku

Täällä sitä nyt ollaan uudessa kämpässä. Vielä näyttää hitusen tyhjältä, mutta ehkä tämä tästä. :)


"Hanna ei ole enää parisuhteessa, vaan sinkku."

torstai 24. tammikuuta 2013

Jee, uusia hiustuotteita!

Sain tänään työssäoppimispaikastani tällaiset putelit, joiden merkki on Schwarzkopf Seah. Nämä ovat värjätyille hiuksille tarkoitetut shampoo ja hoitsikka. En malta odottaa, että pääsen testailemaan! Luvassa siis myöhemmin arviota näistä. Onko joku muu kokeillut jo? Sana on vapaa. :)

keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Supertähti ja Megakiilto

Mun on jo pidemmän aikaa pitänyt kirjoittaa parista tuotteesta arviot. Tänään oli juuri sopiva päivä, kun on kunnolla aikaa. Olin nimittäin poissa koulusta tämän selkäsärkyni takia, joka jatkuu edelleen. -.-

Ekana TIGI Bed Head Superstar Volumizing Hairspray, joka on siis tuuheuttava hiuslakka. Tuuheuttavuudesta en niinkään tiedä, mutta kyllä tämä asiansa ajaa hyvin ihan perushiuslakkana. Superstar on pumppu- eli märkälakka ja hyvin pitävä sellainen. Se ei kuivu samantien, joten hiuksia voi vielä muotoilla hetken ennen lakan kuivumista ja kovettumista. Tuoksu on tigimäiseen tyyliin varmasti mielipiteitä jakava: toiset rakastavat ja toisia ahdistaa voimakas tuoksu. Superstarissa on omaan makuuni ihana mansikkainen tuoksu, tykkäsin! Myös lakan pito oli omaan vaativaan makuuni tosi hyvä. Ainoa miinus tulee siitä, mistä en yleensäkään märkälakoissa tykkää: no se märkyys. :D Kun tätä suihkuttelee, pitäisi ilmeisesti olla parturin kappa päällä, koska vaatteetkin saavat osansa tästä sen leijaillessa joka puolelle. Ehkä joku muu on keksinyt tavan, jolla säästyä suihkulta märkälakkaa käyttäessä? :)


Toinen käyttämäni tuote on Fudgen Head Shine -kiiltosuihke. Suihke lupaa megakiiltoa ja sädehtivät hiukset ja mielestäni pitää lupauksensa. Pitoahan tässä suihkeessa ei ole, ainoastaan sitä kiiltoa. Itse olen käyttänyt tätä aina lakan päälle ja saanut tosi kiiltävän tukan. Haastetta on ollut, koska hiukseni eivät ole kiiltäneet kovin paljon viime värjäyksen jälkeen, jolloin hiukseni värjännyt koulukaveri vahingossa pesi hiukseni heti värin pois pestyään todella syväpuhdistavalla shampoolla. Hiuksienihan piti olla sinimustat, mutta syväpuhdistava pesi niistä samantien kaiken sinisen pigmentin pois, niin että hiukset olivat kiillottomat ja pelkästään mustat. Head Shine on siis toiminut pelastajanani jo hetken aikaa ja onnistunut siinä varsin hyvin. Tuoksukin on karkkimaisen ihana. Suosittelen kaikille kiiltoa kaipaaville!


Oliko kumpikaan sinulle tuttu tuote? Mielipiteitä saa heittää. :)

tiistai 22. tammikuuta 2013

Piristystä ankeaan päivään

Viime yönä heräsin äkkiä siihen, että selässäni tuntui todella kipeä vihlaisu. Sain kuitenkin uudestaan unen päästä kiinni ja karu totuus paljastui vasta herätyskellon soitua ja ylös sängystä kömmittyäni: selkään sattui ihan h*lvetisti! Menin kuitenkin normaalisti työssäoppimaan ja soitin terveyskeskuksen päivystykseen. Ajan sain iltapäivälle ja arvauskeskuksen tuntien aikani oli tunnin myöhässä ja kun sitten vihdoinkin pääsin sisään, eivät he osanneet sanoa, mikä selässäni voisi olla vikana. Sain onneksi kuitenkin piikin takalistoon ja pystyin jatkamaan työpäivän loppuun asti sen jälkeen.

Luonnollisesti en tämän kivun kanssa ole kovin fiiliksissä tällä hetkellä, joten aloin selailemaan nettiä jonkinlaisen piristysruiskeen toivossa. Mikä olisikaan hauskempaa katseltavaa kissafanille, kuin hassut kattikuvat, joten tässä niitä nyt koko joukko. Toivottavasti teitä muitakin lämmittää näin kylmänä tiistaipäivänä. :)

themetapicture.com
themetapicture.com

izismile.com

bestof20.org

dumpaday.com

sodahead.com

dumpaday.com

publicexcessshow.com

themetapicture.com

goodlightscraps.com

weknowmemes.com

fanpop.com

funny-pics.co

ebaumsworld.com
Kissat <3

maanantai 21. tammikuuta 2013

Tampereen valloitus!

Tänään starttasin uskollisen Volverineni (Volvo, mun auto) jo aamusta ja lähdettiin ajelemaan isosiskon kanssa kohti Tamperetta. Matkan päätarkoituksena oli siskon lääkärireissu, josta tämä hieno kuvakin. ;)


Tottakai piti päästä vähän kiertelemään kauppojakin, varsinkin kun taskussa poltteli mummulta joululahjaksi saamani H&M:n 30 euron arvoinen lahjakortti, joka löysi viime viikolla vasta tiensä mulle asti. Mulle ei juuri parempaa lahjaa voisi keksiäkään, tosin ihme kyllä kortille jäi rahaa seuraavaankiin ostosreissuun. :)

Tällainen kummajainen tuli vastaan. Mä en varmaan mitään vihaa niin paljon kuin näitä muovihärpäkkeitä, joita olen kuullut myös kengiksi kutsuttavan. Tuo kenkäukkeli oli creeeepy... :D


Käytiin Amarillossa herkuttelemassa burgereilla. Oli ihan superhyvää ruokaa ja vieläkin ihan ähky olo!


Teinipeili iski jälleen... Kaulahuivikin vähän hassusti, mutta eipä se menoa haitannut taaskaan. :D


Mutta miksi siellä Amarillon vessassa oli nyrkkeilysäkki? Kertokaa joku viisaampi! :D


Sitten niitä ostoksia, jotka ovat kaikki tosiaan sieltä H&M:ltä. Ekana ihana nahkahame, joka maksoi alessa 10 euroa.



Normaalihintainen perustrikoohame kustansi 4,95 euroa.


Räyheät korvikset olivat myöskin normaalihintaiset, 5,95 euroa.


Kaiken kaikkiaan superjännä ja onnistunut reissu, tosin siskojen kanssa ei tylsää päivää olekaan! Huumorin kukalla meitä on ainakin siunattu, tosin ehkä vähän sellaisella kaktustyyppisellä... :D