tiistai 6. elokuuta 2013

Miniloman antia

Kuuden työpäivän jälkeen oli mahtavaa pitää neljä päivää vapaata. Perjantaina lähdettiin Porispereen festaroimaan. Täytyy sanoa, että oli ihan mieletön päivä: hyvää musiikkia, hauskaa seuraa, upea sää ja hieno tapahtumapaikka! (Kuinka monta positiivista adjektiivia ihminen voi saada ympättyä yhteen kappaleeseen tekstiä? ;) )



Tultiin jo tosi hyvissä ajoin festarialueelle ensimmäisten ihmisten joukossa ja saatiin näin ollen varattua hyvä paikka pöydän äärestä moneksi tunniksi. :) Paikka tosin oli aivan suorassa auringonpaisteessa, joten tän albiinon nahka taisi hitusen kärähtää... :D





Mors Principium Est yllätti iloisesti. :)

Kuva:  Tomi Palsa

Kaikki sovitteli vuorotellen mun arskoja. :D

Pääsin kokeilemaan sumopainiakin, tässä vasta kypärä päässä (ja palaneet kädet). :D


Oli hauskaa! :D


Voitin ja sain tehdä mahaplätsin! Haha! :D


Ja tämä oli tietysti se festareiden kohokohta, The 69 Eyes:

Kuva: Tomi Palsa
Lauantaina tehtiin ensin kämpän perusteellinen siivous ja sitten pikkusiskoni ja hänen poikakaverinsa tulivat meidän kanssa viettämään iltaa. Istuttiin rannalla ja maisteltiin alkoholia ja pidettiin oikein hauskaa. :) Loppuilta menikin mun kämpillä samoissa merkeissä.


Sunnuntaina käytiin AnnMariissa mässäilemässä pizzalla ja sitten lähdettiin viemään pikkusiskoa ja miestänsä takaisin mun ja siskon porukoille.


Taisi olla oloja... ;)


Eilen eli maanantaina nukuin pitkään, kävin kirppiskierroksella ja sitten mentiin Jannen kanssa makoilemaan rannalle, josta päädyttiinkin istuskelemaan hetkeksi Rivieeran terassille.


Matka jatkui vielä Stagen terassille yhdelle mansikkasiiderille. :)


Näiden päivien jälkeen olikin hyvä taas herätä tänä aamuna töihin. Kiitos kaikille teille, jotka teitte minilomastani niin kivan! :)

2 kommenttia: