keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kynsihuollon jälkeen

Mun omat kynnet geelattiin kolme viikkoa sitten. (Lue lisää tästä: http://blackisthenewblack1.blogspot.fi/2013/07/tuli-tanaan-vietettya-tyopaikallani.html ) Tämän kolmen viikon aikana olen voinut elää kynsien kanssa todella helppoa elämää. Yleensä mun kynnet halkeilee, lohkeilee, katkeilee ja liuskoittuu koko ajan ja on välillä tosi arat. Nyt oon voinut tehdä sekä työni että kaiken muunkin uhraamatta pätkän vertaa ajatusta kynsille. Ne ovat vain olleet mukana menossa ja tämän kolmen viikon jälkeen kasvaneet varmaan ekan kerran ikinä niin pitkiksi, että näkyvät sormenpäiden yli, kun käden kääntää kämmen kasvoja kohti. Pisteenä iin päälle ne ovat myös pysyneet kauniina sen kolme viikkoa. Ei ole tarvinnut huolehtia lohkeilevista kynsilakoista, vaan olen saanut joka päivä ihailla hienoja ja vastalaitetun näköisiä kynsiäni. :)

Tänään mulle tehtiin sitten työpaikallani Hius & Kauneushoitola Pisarassa kynsihuolto. Viimeksi kynnen kärki oli musta, suorassa ja sen alapuolella oli hopeista glitteriä. Nyt mentiin hiukan samalla idealla, mutta sitä kehitettiin eteenpäin. Eli kynnen kärki tehtiin vinoon mustalla, jossa oli sinistä glitteriä mukana. Sen alle laitettiin vielä hopeista glitteriä. Tuo musta sinisellä glitterillä on siitä jännä väri, että tietyssä valossa se näyttää joko mustalta, sinimustalta, tummansiniseltä tai sitten mustalta, jossa näkyy kirkkaasti sinisiä hileitä. Tässä parhaat kuvat, joita sain siitä otettua. Täytyy ehkä koettaa vielä uudestaan jonain päivänä, kun ulkona on vielä valoisaa.



PS. Kaikkien kankaanpääläisten ja muidenkin kannattaa hyödyntää ehdottomasti Pisarassa tällä hetkellä oleva tarjous, jossa saa geelikynsien ja ripsipidennyksien ensimmäisen laiton yhteensä 120 eurolla (normaalihinta 178 euroa)! Kosmetologipuolella on muitakin herkullisia tarjouksia 31.8. asti:

Peeling-jalkahoito 63 euroa (norm. 72 e)
Puhdistava kasvohoito 50 euroa (norm. 65 e)
Aromahieronta 50 euroa (norm. 65 e)
Silmänympäryshoito 20 euroa (norm. 39 e)
Vahaukset -20 %

2 kommenttia: