perjantai 5. heinäkuuta 2013

Pastelliviolettia hiuksissa

Pastellisävyt ovat edelleen in. Pääsin toteuttamaan tällaista hempeän haaleaa vivahteikasta lilaa eräälle asiakkaalleni viime viikolla. Lähtökohdasta en huomannut ottaa kuvia, mutta tässä kuitenkin lopputuloskuvia erittäin tyylikkäästi sensuroituina. ;)




Kuinka moni teistä on testannut pastellisia hiusvärejä omissa kutreissaan? :)

10 kommenttia:

  1. Itselläni oli vielä viime viikolla vaaleanpunaista tukassa, mutta kyllästyin liian hempeään väriin ja värjäsin shokkipinkiksi. :) Tykkään tosi paljon tästä sun blogista !

    Ja mikäli kiinnostaa, niin käy tsekkaamassa, sillä kirjoitan itse fiftarityylistä lifestyleblogia (irasixteendollars.blogspot.fi).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itekin tykkään omassa tukassani enemmän shokkiväreistä kuin hempeistä, muille niitäkin on kyllä kiva tehdä! Ja kiva että tykkäät! :)

      Kävin katsomassa, ihastuin, liityin, kommentoin! :D

      Poista
  2. Onpas ihanan varinen! Ja kaunis malli hiuksissa myos. Mulla oli aikoinaan liilat hiukset, jotka sitten haalistuivat pastelli-violeteiksi. Tykkailin :)

    VastaaPoista
  3. mulla on nytkin kirkkaan pinkki tukka ja työskentelen hoitoalalla ja mummoista tukkani on kiva

    VastaaPoista
  4. Voisit kirjotella aina että miten oot noi tehny :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on niin paljon ei-ammattilaisia lukijoita, etten näe sitä tarpeelliseksi :)

      Poista
    2. Ts. et halua muiden tietävän, miten teet nuo ?:) ..sillä ammttilaisille ei tarvitsisi nonellakaan sanalla selittää miten teet :P toi paljon mielenkiintosemmaks tän blogin, jos vaivautuisit muutamin sanoin sanoo ;)

      Poista
    3. Miksi haluaisin ei-ammattilaisten saavan täältä vinkkejä siihen, millainen väripurnukka kannattaa sieltä kaupasta haalia? ;)

      Poista