keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Pikkusiskon uusi fleda vol. 89069

Aika monta kertaa on tullut täällä blogissakin postailtua hiuksista, joita olen tehnyt pikkusiskolleni. Kaikki eivät ole edes päässeet tänne asti. Esimerkiksi viimeksi pari kuukautta sitten värjäsimme siskoni hiukset violeteiksi, mutta niistä ei huomattu napata kuvia. Nyt tukka oli ihan jäätävän näköinen. :D Ensin tyvessä oli kaksi senttiä valkoista eli siskon omaa väriä, sitten oli viisi senttiä violettia ja latvassa toiset viisi punaista. Violetti oli nimittäin tässä ajassa kadonnut totaalisesti tuon vanhan punaisen päältä.
Siskoni kaveri oli leikannut jokin aikaa sitten hänen sivusiilinsä uusiksi ja sisko oli tykästynyt omaan luonnolliseen hiusväriinsä siinä. Muistan ehdottaneeni jo aikoja sitten, että jätettäisiin se oman väriseksi ja nyt sisko sitten vihdoin suostui, jei! :) Ajelin sivusiilin nyt entistä lyhyemmäksi ja se tuo muuten punaiseen tukkaan kyllä tosi kivan kontrastin! Eli palasimme siis vanhaan hyväksi todettuun punaiseen väriin takaisin. :)
9 kommenttia:

 1. aijai mikä ihana vaalea sieltä alta puskee! sivusiivi omalla värillä on kyllä mainio juttu, meikä tykkää :)

  VastaaPoista
 2. Siis hei toihan on tosi upeen näkönen! :D
  Btw, paljo sun siskolla on ikää? En osaa arvioida ulkonäöstä yhtään sanosin että 15-19 vuotias :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva tukka, mutta Mun mielestä toi sivusiilli olis saanu ol pienempi. Ainaki niin ettei se menis noin korkeelle päälaelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me tykätään siitä noin, mutta kiitti mielipiteestäsi :)

   Poista