maanantai 20. toukokuuta 2013

Löytäjä saa pitää!

Tulipas tehtyä kivoja löytöjä pitkästä aikaa! Mun uskollinen Lumenen Red Neutralizer -peitevärini on aivan lopussa ja ajattelin testata tällä kertaa puolet halvempaa versiota eli Wet n Wild -merkin Cover All Concealer Palettea. Kokeilin jo tuota vihreää tuosta kasvoilleni ja hyvältä vaikuttaa. Mun suurin iho-ongelmanihan on siis punoitus ja tuo kyllä näyttää peittävän sen mielettömän hyvin. Hintaa putelilla oli oikein kohtuullisesti 5,95 euroa. Ostin tooooosi pitkästä aikaa uuden ripsarinkin eli Lumenen Blackest Black Extra Volume Mascaran. Mulla on ollut tämä joskus aiemminkin, mutten enää muista yhtään, mitä siitä tykkäsin. Ostoskoriini tämä valikoitui puhtaasti sen vuoksi, että hintalappu näytti 4,90 euroa.


Lauantain kirppiskierros tuotti yhden erittäin mielekkään osuman: mustan minihameen harsomaisella kankaalla. Tällaista olenkin etsinyt jo pitkään ja nyt ei tarvinnut miettiä kahdesti, kun hintaa hameella oli 1,50 euroa. Hamonen läpäisi eilen myös Hanna <3 pepperonipitsa -testin osoittamalla loistavaa venyvyyttä vyötärönauhassaan. ;)


Tänään tuli taas kierreltyä kahdella eri kirppiksellä. Heti ekasta pöydästä bongasin tämän ihanuuden. Mustaa, niittejä, vetoketju ja vilpoisa kangas kesäterasseja mielessä pitäen. Jes! Tämä kustansi myöskin 1,5 egeä.


Selän vetskariyksityiskohta. <3


Tänään tein myös toisen kirppislöydön, josta voi kyllä jo sanoa, että aivan uskomaton tuuri! Mähän valmistuin jo huhtikuun lopussa, mutta menen kuitenkin vielä tämän kuun viimeinen päivä valmistujaistilaisuuteen koululleni muiden meidän luokkalaisten kanssa. Niinpä hakusessa on ollut uusi mekko näitä valmistujaisia ja muitakin kesän juhlia ajatellen. Olen katsellut miljoonia kertoja netissä muutamia ihania mekkoja, mutta niiden hinnat pyörivät 50-100 euron välillä. Päätin siis vain tyytyä katkerin mielin johonkin vanhaan kolttuuni. Kunnes törmäsin tänään SIIHEN. Se roikkui kirppiksellä henkarissa kutsuen mua luokseen, olihan se juuri yksi niistä mun netissä kuolaamistani mekoista. Otin sen käteeni ja huomasin sen olevan omaa kokoani. Sitten huomasin siinä roikkuvat hintalaput, jotka kielivät sen olevan täysin käyttämätön. Sitten katsoin myyjän laittamaa hintatarraa, joka kertoi summaksi kokonaiset 10 euroa. Ei varmaan ole yllätys, että kiikutin mekon samantien kassalle ja jo muutamaa minuuttia myöhemmin tanssin kotona peilin edessä se päälläni. :D Kuvaa en teille vielä näytä, sillä täytyyhän salaisuus säilyttää "valmistujaispäivääni" saakka. ;)

cambio.com
Mitäs piditte löydöistäni? :)

1 kommentti:

  1. Mistä kirppiksiltä sä löydät aina kaikkee kivaa? :D

    VastaaPoista