lauantai 9. helmikuuta 2013

Vaalea vai tumma?

Viime syksynä serkkuni istahti kampaajantuoliin ja kuvatkin prosessista otettiin, mutta unohdin täysin julkaista niitä ikinä! Tällä viikolla pääsin uudestaan käsiksi hänen tukkaansa, joten päätin sitten julkaista samaan syssyyn kahdet kuvat. :)

Lähtötilanteessa syksyllä hiukset olivat vaaleat tummalla tyvellä ja ulottuivat olkapäille.


Pysyimme vaaleassa, mutta malli vaihtui reippaasti lyhyempään. Näistä kuvista huomaa hauskasti sen, miten luonnonkihara hius kihartuu selkeästi enemmän lyhyempänä. :) (Kuva huijaa hiuksia keltaisemmiksi, kuin mitä ne todellisuudessa olivat.)


Tällä viikolla en huomannutkaan napata lähtötilannekuvaa, mutta hiukset olivat edellisen käsittelyni jäljiltä eli tyveä oli jälleen muutaman sentin verran, mutta hiukset olivat muuten vaaleat. Serkkuni toiveena oli tumma tukka, mutta muuten sain itse käyttää luovuuttani. Ensin piti kuitenkin esipigmentoida hiukset, jotta väristä ei tulisi vihertävä. Halusin napata kuvan tästä esipigmentointivaiheestakin, koska se näytti näinkin hauskalta. ;D


Lopputulos näytti sitten tältä erilaisin tumman ja punaisen sävyin. :) Emme leikanneet tukkaa nyt laisinkaan, sillä vaikka edellinen leikkaaminen tapahtui silloin syksyllä, on tukka nyt mielestäni tosi kivassa mitassa (katso edellistä kuvaa nähdäksesi ne takaa!). Tosin emme olisi ehtineetkään leikkaamaan, koska olimme koulussa rajoitetulla ajalla. Hiuksia ei samasta syystä ole myöskään laitettu tähän kuvaan.


Mitäs sanotte, vaalea vai tumma? Itse olen sitä mieltä, että tumma pukee serkkuani paremmin ja tuo silmien sinisyyden aivan ihanasti esiin! :)

13 kommenttia:

  1. samaa mieltä, Marian siniset silmät tulee ny paremmin esille :) kaunis serkkumme ♥

    VastaaPoista
  2. tumma on kyllä parempi! :)

    VastaaPoista
  3. Tykkään kyllä niin paljon enemmän itsekkin tästä tummasta, olisi pitänyt jo edellisellä kerralla laittaa tummaksi, se vaan kun johonkin tottuu niin sitä sit vaan jatkaa.. jatkaa... ja jatkaa... kunnes tuntuu siltä että nyt saa muutoksen tuulet jälleen puhaltaa! Pöh sen kauniin kanssa=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, nyt ainakin tiedetään, että moni muukin on sitä mieltä, että tummempi parempi :)

      Poista
  4. Tummat!! Mut mun mieledtä leikkasit sillon kun oot ton leikannu nii liian lyhyiks. Sellanen lyhyt eteenpäi pitevä ois ollu kivempi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidempi on kyllä omastakin mielestä parempi, mutta ei niin pitkä kuin alussa :)

      Poista
  5. luulin eka että jätät sen oranssiks, ja olin silleen et: whatt???

    VastaaPoista