perjantai 22. helmikuuta 2013

Tyttöystävähaaste

"Tehtävänä on siis kertoa viisi faktaa itsestään tyttöystävänä. Vähän kuin täyttäisi siis tyttöystävähakulomaketta, jossa pitäisi kertoa itsestään, jotta unelmien mies voi päättää, sovitteko yhteen."

Nämä eivät tule nyt siis missään järjestyksessä.

1. Arvostan yli kaiken huomaavaisuutta toisessa ihmisessä ja yritän myös itse olla parhaani mukaan sellainen. Toiselle tehty voileipä tai avattu ovi saa hyvälle mielelle. Se saa tuntemaan, että olen tärkeä ja rakastettu.

2. Huono huumorintaju kuuluu perusluonteeseeni, joten odotan sitä "vastakappaleeltanikin". Huippuja ovat kaksimieliset ja ällöttävät vitsit sekä tilannekomiikka parhaimmillaan. Se tunne, kun joku sanoo jotain, minkä voi ajatella kaksimielisesti ja vilkaisette toisianne ja yritätte pitää pokkaa... :D

thiscannotbemylife.wordpress.files.com
3. Olen älytön herkkusuu, enkä pidä liikunnasta. Sen sijaan rakastan hyvää ruokaa, kaikkea naposteltavaa suolaisesta makeaan ja pitkiä rauhallisia leffailtoja. Niinpä en ikinä voisi seurustella sellaisen ihmisen kanssa, joka käy joka päivä salilla ja vetää pelkkää maitorahkaa ja proteiinipirtelöä. Tuntisin itseni ihan possuksi! :D

4. Kaipaan tosi paljon huomiota, haleja, pusuja ja läheisyyttä. Musta tulee pahantuulinen tai vähintäänkin onneton, jos en saa niitä tarpeeksi.

5. Olen niin perusnainen, koska rakastan yli kaiken lahjoja! Tykkään myös todella paljon itse antaa niitä. Lahjan ei tarvitse olla iso, kunhan siinä on joku juju tai se saa muuten saajan hyvälle tuulelle. Kaikkein ihaninta, mitä voi saada, on toisen itse tekemä tai sellainen, johon on muuten joutunut näkemään vaivaa.

Sellaisia juttuja. :) Haastan kaikki tytöt mukaan! :)

tapeta-love-karty-usta-twarz.na-pulpit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti