sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Hupsistakeikkaa...!

Menin tänään Cittariin ihan viattomasti ruokaostoksille, kun näin ne. En vaan voinut vastustaa kiusausta, joten hamstrasin ne hykerrellen ostoskoriini.

Ai mitkä ne? Lumenen Natural Coden kaksi sävyttävää huulivoidetta, joiden englanninkielinen sisällönkuvaus kertoo huomattavasti enemmän: "Moisturizing lip balm with sweet colour and fragrance". Haalimani sävyt ovat 2 Black Currant ja 4 Strawberry Candy. Ja voin kertoa jo nyt tällä puolen tunnin käyttökokemuksellani, että maku on ainakin kohdillaan. Hei eiks tätä kuulukaan syödä?! :D


Enhän minä voinut tyytyä vain pariin huulivoiteeseen nähdessäni Lumenen Sensitive Touch Automatic Eyeliner -silmämeikkikynän sävyssä 1 Yönmusta. Ihan niin automaattinen kynä ei taida olla, että piirtäisi rajaukset puolestani, mutta kiinnostavalta tuttavuudelta vaikuttaa todellakin!


No mikä sai tämän bloggaajan mielenkiinnon heräämään näihin kolmeen tuotteeseen. Punaiset laputpa tietty... :D No mutta ei ollut ainakaan hinnalla pilattuja! ;)


PS. Kankaanpääläisille/lähikuntalaisille lukijoilleni muistutukseksi, että mulla on vaatteita, kenkiä, koruja, hiustuotteita, kirjoja jne. myynnissä Jera-kirppiksellä pöydässä 107. Huomenna vien sinne paljon uutta tavaraa koulun jälkeen! :)

4 kommenttia: