sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Oodi hiuspuuterille!

Kun herää aamulla tukka liiskaantuneena otsaan, on yleensä ensimmäinen ajatus, että suihkuun on päästävä ja nopeasti. Mitä jos olisi joku keino välttää jatkuva hiustenpesukierre ja säästää aikaa aamuisin? Sellainen kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta, mutta katsokaapa itse nämä ennen ja jälkeen -kuvat ja tehkää päätöksenne. ;)

Lähtötilanteessa rasvainen otsikseni, hyhhyh.


Otetaanpa hiuspuuteri, tässä Four Reasonsin Hair Powder, mutta monelta muultakin merkiltä löytyy vastaavia yhtä hyviä tuotteita.



Ravistetaan puuteripulloa voimakkaasti ja tehdään etuhiuksiin jakaus, johon suihkaistaan puuteria. Otsiksesta selviää parilla-kolmella jakauksella ja suihkutuksella. Tässä jakaus, jossa on hiuspuuteria:


Hangataan sormin jakauksia, jotta puuteri pääsee levittymään hiuspohjaan ja imemään sieltä rasvaisuuden pois. Valkoinen väri myös haihtuu tässä vaiheessa. Kammataan otsista eri suuntiin, jotta puuteri leviää myös tyvestä pituuksiin. Valmis otsis ei vaan näytä, vaan tuntuukin puhtaalta ja raikkaalta. Koko toimenpiteeseen menee ehkä maksimissaan kaksi minuuttia aikaa.


Itse pesen hiukset nykyään vain kahdesti viikossa, koska puuteri antaa niihin kaikkea, mitä toivoa saattaa: puhtauden, raikkauden, tukea, jämäkkyyttä ja kohotusta. Koska hiukset voi pestä harvemmin, myös hiusväri säilyy pidempään kirkkaana ja tuoreen näköisenä. Suosittelen siis lämpimästi kaikille, joiden tukka rasvoittuu ja jotka ovat jääneet päivittäiseen hiustenpesukierteeseen. Tässä on pelastuksenne! :)

6 kommenttia:

  1. onko siitä jotain haittaa hiuksille että käyttää paljon hiuspuuteria? :)

    VastaaPoista
  2. Hiuspuuteri ja kuivashampoo on kyllä hyviä keksintöjä! Ite käytän syossin kuivashampoota :)

    VastaaPoista
  3. Kyseinen tuote on jokaisen päivän pelastaja.. Sitä täytyy ostaa aina useampi puteli, kun tulee Sokoksella ym. vastaan :)

    VastaaPoista