torstai 30. elokuuta 2012

Gaga-maniaa!

Kukaan ei ole voinut varmastikaan välttyä siltä tiedolta, että Lady Gaga on ollut Suomessa keikkailemassa tällä viikolla. Itse en käynyt Gagaa katsomassa, vaikka hänen musiikistaan ja rajusta tyylistään pidänkin. Aika paljon olen silti seuraillut, millaisia ilmestyksiä keikoilla on nähty. Voiton vei mielestäni ehdottomasti ihana Nukke, joka oli todella panostanut ulkonäköönsä. Hiusalan ihmisenä kiinnitin luonnollisesti huomiota varsinkin upeaan kampaukseen.

NUKKE (kuva:  homorazzi.com)
GAGA
Eiku olikse sittenki toisinpäin? ;)

PS. Nuken blogiin pääset painamalla tästä!

tiistai 28. elokuuta 2012

Keesiä ja kuvioita

Viime viikolla pääsin kunnon näpertelytyöhön käsiksi. Lähtökohtana oli tumma hiukan ylikasvanut lyhyt todella luonnonkihara tukka, josta piti tehdä ohut kirkkaanpunainen irokeesi ja leikata sivut lyhyiksi sekä tehdä toiselle puolelle hiustatuointi.

Ennen: (kuva on vanha, joten hiukset eivät siinä ole kovin ylikasvaneet, mutta idean mallista näkee)


Muutaman tunnin jälkeen oltiin päästy sekä minua, asiakastani että opettajaani miellyttävään lopputulokseen. (Tein siis tukan koulussa asiakaspalvelussa.) Voin sanoa, etten ole ikinä ennen suoristanut näin lyhyitä hiuksia! :D






Aikas siisti, vai mitä?! ;)

maanantai 27. elokuuta 2012

Maanantaipläjäys

Tänään tehtiin koulussa kesähäihin menossa oleville vieraille stailauksia. Nämä kaverit olivat kylläkin hiukan hiljaisempaa kansaa (katso alla olevat kuvat), mutta kampaukset saatiin kasaan ja paperille kuvat kuvitteellisista meikeistä, vaatteista ja asusteista. Kampauksessa ohjeena oli siis, ettei saanut tehdä nutturakampausta vaan jotain hiukan rennompaa. Tällaista tukkaa itse sain "asiakkaalleni" aikaiseksi:





Koulun jälkeen käväisin kirppiksellä ja mukaan tarttui melkein täysi pullo Tigin Bed Head Superstar Volumizing Hairspray -pumppulakkaa muutamalla hassulla eurolla. Vierastan yleensä vähän näitä märkälakkoja, mutta nyt en voinut vastustaa kiusausta - ainakaan sen jälkeen kun olin nuuhkaissut lakan tuoksua! Raporttia on varmasti luvassa sitten myöhemmin, kun olen päässyt tätä testailemaan enemmän. :)


Kivat kynsilakat by the way tossa kuvassa, vois ehkä joskus lakata uudestaan joo... :D

Sellaisen ilmoitusluontoisen asian halusin vielä kertoa, että suosikkituotteistani KC:n Color maskeista, jotka ovat siis suoraväriä sisältäviä sävyttäviä tehohoitoaineita hiuksille, on ilmestynyt uutuusväri: musta. Vihdoinkin siis mustahiuksisetkin voivat ylläpitää hiusväriään ja hemmotella samalla hiuksiaan! :) Tuotetta myydään kampaamoissa ja hiustuotemyymälöissä ja sen hinta on 15 euron kieppeillä.


Sellaisia tukkajuttuja tänään! :)

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Otsatukkaa kehiin!

Kyllästyttääkö oma tukka? Kaipaatko vaihtelua? Tekisikö mieli jotain pientä muutosta ilman että hiusten pituus lyhenee? Otsatukka on aina hyvä vaihtoehto! Otsis kehystää nätisti kasvoja ja tuo uuden ilmeen kampaukseen. Tai jos sinulla on jo otsatukka ja sen nykyinen malli kyllästyttää, oletko miettinyt, että otsismalleissa on vain mielikuvitus rajana...?

sizzlingmagazine.com
2012haircolorhairstyle.info
topicbistro.com
hair.becomegorgeous.com
twohairstyles.com
freshaircuts.com
glamzzle.com
hair.becomegorgeous.com
freenewfashiondesign.com
wenx.org
hairstylecrew.com
newhairtrends.net
thebestfashionblog.com
perfectlocks.com
hair2011.wordpress.com
chineseteasite.com
zimbio.com
hji.co.uk
hji.co.uk
Siinäpä tuli muutamia vaihtoehtoja, ei muuta kuin rohkeasti kampaajalle ja kuva mukaan! :)

vougirls.com
Kerran se vain kirpaisee! ;)

torstai 23. elokuuta 2012

Kampauksia ja uutta Cutrinia

Opiskelimme tänään koulussa Cutrinin muotoilutuotesarjan Choozin uudistuneita tuotteita. Sarjaan kuuluu kaksi erivahvuista muotovaahtoa, kolme erivahvuista hiuslakkaa, pumppulakka, monitoimisuihke, lämpösuojasuihke, tyvikohottaja, kuivashampoo, suolasuihke, hiuspuuteri, kaksi erilaista vahaa ja hiusliima.


Anni halusi poseerata tuotteiden kanssa, koska tein hänelle pikakampauksen käyttämällä hiuspuuteria, mattavahaa ja lakkaa.


Serenan tukkaan tein kampauksen pidemmällä kaavalla. Pesin ensin hiukset ja laitoin föönauksen alle tyvelle tyvikohottajaa ja pituuksiin monitoimisuihketta. Kun tukka oli vihdoin ja viimein kuiva, tein siihen kiharoita kiharruspuikolla. Suihkuttelin kiharoihin lopuksi voimakkaasti kuivashampoota ja tupeerasin niitä sormin pörröisiksi. Otsiksen ja tyven tupeerasin käyttäen apuna tupeerauskampaa ja kevyttä lakkaa. Lopuksi suihkin vielä voimakasta lakkaa koko kampaukseen. Kyllä näillä konsteilla sainkin sitten tehtyä mahtavan ison tukan!


Vertailun vuoksi kuva siitä, miten Serenan tukka tykkää yleensä liiskaantua päätä myöden.

 

Serena teki mulle ihanan lettikampauksen, kun sellaista toivoin. Tykkäisin pitää tällaista lettiä useamminkin, mutta lyhyeen tukkaan on tosi vaikea saada tehtyä itse sellaista. Serena laittoi mulle föönauksen alle muotovaahtoa ja tyvikohottajaa. Kuivaan tukkaan hän ripotteli hiuspuuteria ja erotteli lettiä varten osioita vahalla. Valmiiseen lettiin kului paaaaljon lakkaa, jotta kaikki pikkukarvat saatiin ojennukseen.


Tykkään muuten tosi paljon punaisen tukan ja kirkkaansinisen paljettipaitani värikontrastista. :)


Cutrinin tuotteista innostuin kuivashampoosta, joka todella tuntui imevän likaisesta tukasta rasvan ja sillä sai tehtyä hyvää jämäkkyyttä kiharoihinkin. Lisäksi kuivashampoo tuntui todella kylmän virkistävältä hiuspohjassa! Toiseksi mielenkiinnon kohteeksi nousi hiusliima, jolla sain tehtyä miesasiakkaalle eilen koulussa erittäin hyvin pysyvän irokeesin. Tyvikohottaja ja mattavaha ovatkin vanhoja suosikkejani jo pidemmältä aikaa. Mitäs te pidätte Cutrinin tuotteista ja oletteko päässeet jo testailemaan uudistuneita puteleita? :)

tiistai 21. elokuuta 2012

Pitkästä polkaksi

Eräs tuttavani oli antanut tukan olla pitkään luonnontilassa ja nyt halusi taas saada lyhyemmän tukan. Hän pyysi hiukan eteenpäin pitenevää polkkaa suoralla otsatukalla ja senhän minä sitten toteutin.

Ennen oli ohutta, kuivaa ja karkeaa latvaa:


Jälkeen oli tuuheutta, eloisuutta ja kiiltoa:




Täytyy kuitenkin todeta, että valitettavasti tällä kertaa ei ollut hiustenpesumahdollisuutta, joten tukka oli kuvia otettaessa hiukan likainen kostuttamisen, kampailun ja leikkuun jäljiltä. Idean kuvista kuitenkin varmasti näkee. :)

Tällainen kasa tukkaa tipahteli lattialle saksien viuhuessa.


Lyhyisiin hiuksiin tottuneella mallillani ei tuntunut missään, että hiuksista katkaistiin kerralla kymmeniä senttejä.  Lisäksi hän totesi, että kasvavathan hiukset aina takaisin. Mielestäni moni saisi ottaa oppia hänestä. Ollakseen naisellisen ja trendikkään näköinen ei tarvitse omistaa puoleen selkään ulottuvaa lettiä. Lyhyt tukka on monesti persoonallisempi ja se mahdollistaa esimerkiksi väreillä leikittelyn hiukan eri tavalla kuin pitkien hiusten kanssa. Terveisin nimimerkki "Väristä väriin" ;)

maanantai 20. elokuuta 2012

Minä täällä hei!

Lauantaina kävin katsomassa taas kissanpentuja. Yksi pääsi syliin asti, mutta ei oikein viihtynyt. :D


Tänään olin koulussa ja tukkaan tuli jälleen pieni päivitys. ;)


Tykkään!


Kävin koulun jälkeen leffassa katsomassa Tedin. Huippuhauska pätkä, suosittelen! Kerrankin kunnon alatyylistä huumoria ja vieläpä suloisen pehmonallen suusta. :D

tumblr.com
dmonkeystudios.squarespace.com
beyondhollywood.com
Kivaa maanantai-iltaa kaikille!