maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vappuja!

Vappuaatto ja meikäläisellä neljän päivän mittainen loma, wohoo! :) Minilomaan on mahtunut tähän mennessä hiukan shoppailua, paljon unta, pikkusiskon 18-vuotissynttärit, muistipeliä 4-vuotiaan kanssa (häviöstäni syytän krapulaa ja alkoholin tuhoamia aivosoluja), munkkeja ja kasoittain kissanpentuja!


Saa nähdä, mihin tämä ilta vielä johtaa, nyt tämä tyttö toivottaa kaikille oikein railakasta vappua!


sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Jostainhan se on aloitettava tämäkin

Mä olen Hanna ja tämä on mun todeksi tullut pitkäaikainen haaveeni, oma blogi. Aion kirjoitella lähinnä elämäni pinnallisista puolista, kuten vaatteista, hiuksista ja sen sellaisesta. Ne on mulle tosi tärkeitä juttuja ja koska opiskelen kampaajaksi ja teen saman alan töitä, ne ovat myös tavallaan välttämättömyys. Kukapa haluaisi asiakkaaksi kampaajalle, jonka omat hiukset ovat huonosti tai jonka vaatteet ovat täysin tyylittömät? :)

Mä olen aina tykännyt pukeutua niin kuin musta hyvältä tuntuu ja näyttää sellaiselta kuin haluan. Rakastan mustia vaatteita ja vaatekaapistani varmasti 90% koostuukin erilaisista mustista vaatekappaleista. Nautin myös suunnattomasti kirppiksillä kiertelystä ja valtaosa vaatteistani onkin käytettyinä ostettuja. Toki mielestäni on aivan ihanaa shoppailla ihan uusiakin juttuja, mutta asun pienessä kaupungissa, jossa ei sellaisia mahdollisuuksia juurikaan ole ja lisäksi esteenä on mikäpä muukaan kuin raha, tai siis sen puute.

Opiskelen nyt parturi-kampaajaksi toista vuotta ammattikoulussa ja sen lisäksi olen nyt ollut melkein vuoden töissä eräässä paikallisessa kampaamossa. Hiukset ovat intohimoni. Oma hiustyylini päivittyy säännöllisesti, koska haluan toteuttaa tukkaani aina saamiani ideoita ja lisäksi myös kyllästyn melko nopeasti vanhoihin tyyleihini. Koulussa en kovin hyvin viihdy, mutta työssäni aika lentää kuin siivillä, kun on asiakas, jolle saa toteuttaa unelmahiuksia. Mikään ei ole niin ihanaa kuin se, kun näkee hymyn leviävän asiakkaan kasvoille, kun hän näkee muutoksen hiuksissaan. :)

Tästä alkaa mun tarina, toivottavasti luit tähän asti ja tulet vielä toistekin! :)