sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Uutta mustetta nahassa!

Lupailin teille jo viime viikon sunnuntaina kertovani tällä viikolla lisää siitä, mitä tapahtui viime viikon perjantaina 30.11. Nyt on tullut paljastusten aika. ;)

*RUMPUJEN PÄRINÄÄ*

TITTIDIII, meikäläisen uusi tatska!!!


Kävin siis viikko sitten perjantaina ottamassa toisen (ja ei todellakaan viimeisen) tatuointini Savonlinnassa Kustom Works Tattoossa (klik!). Piirsin kuvan itse ja tatuoinniksi käsivarteeni sen taiteili Akseli, joka myös viimeksi siirsi piirtämäni lampaan kuvaksi kaulalleni. Tämän tatskan ottaminen sattui tosi paljon enemmän kuin lambini, mutta toisaalta tämä ei ole nyt parantuessaan kutissut yhtään niin kovasti. Voitte kuitenkin varmasti yllä olevasta kuvastakin nähdä, että ihan parantunut tämä ei vielä ole, vaan todella kuiva ja kiristävä ahkerasta rasvaamisesta huolimatta edelleen. Nyt iho ei sentään enää kesi irti sentin kokoisina suikaleina, joten uskalsin laittaa kuvan tänne blogiin asti. :D

Kuvan merkitys luultavasti kiinnostaa teitä, joten voin paljastaa, että se kuvaa minua tunneihmisenä. Olen todella tunteellinen ihminen, itken ja nauran helposti ja teen aina niin kuin sydän sanoo. En osaa enkä tahdo tehdä päätöksiä järjellä vaan seuraan sydämeni ääntä ja toivon siten tekeväni oikeita ratkaisuja elämässä. Haluan kuvan muistuttavan minua siitä, että täällä eletään vain kerran, ja sen yhden ja ainoan elämän tarkoitus on olla onnellinen ja tehdä niin kuin oma sydän kehottaa tekemään. :)

PS. Ennen kuin kukaan ehtii asiaa kommentoida, voin sanoa, että kuvani "elää" koko ajan ihon liikkeiden ja asennosta johtuvan venymisen mukana, joten tästä syystä esimerkiksi yllä olevassa kuvassa sydänkäyrät ovat vinon näköiset jne. Tatuointi on kuitenkin täydellinen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti