lauantai 15. joulukuuta 2012

Pienillä jutuilla iso muutos

Tein tällä viikolla työssäoppimassa muodonmuutoksen hiuksiin, joissa näkyi selkeästi sekä oma tyvikasvu, että edellisen värjäyskerran jäljiltä "toinen tyvikasvu". Hiukset olivat kasvaneet myös ulos mallistaan ja kaipasivat keveyttä ja skarppiutta.



Värjäsin tyvikasvut piiloon ja tein muutamia raitoja etuosaan pidemmälle puolelle. Leikkasin toisen sivun lyhyeksi ja kevensin tukkaa huomattavasti joka puolelta. Pidemmällä puolella oli käynnissä kasvatusprojekti, joten sitä en hirveästi lyhentänyt, vaan kevensin ja rikoin pääasiassa vain. Tukasta tuli paljon pirteämmän näköinen, pienillä jutuilla siis saatiin aikaan tosi iso muutos! :)





Miltäs näyttää? :)

8 kommenttia:

  1. tukka oikein kivannäköne! Tytön kulmakarvat hiukan kasvatusta kaipais mun makuun :)

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, voipi olla, että vastailen jossain vaiheessa :)

      Poista
  3. Asiakkaalla on aika korkea otsa, joten olisin ehkä ehdottanut sivuotsista ja jätänyt sivusiilin pidemmäksi (en tiiä ootko ite ehdottanu tms), sillä asiakkaalla on muutenki (tai ainakin näyttää) ohuet ja hennot hiukset. Lyhyempi malli tekee siis päästä ohuemmal oloisen ja hiuksista sliipparimaiset. :p mutta muuten näyttää aikas kivalt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisin halunnut leikata sivuotsiksen, mutta asiakas ei halunnut. Sivusiiliähän tässä ei ole vaan ainoastaan lyhyeksi leikattu toinen sivu. :)

      Poista
    2. No joo eipäs takerruta :D meilläpäin noi lyhyeks leikatut sivut on sivusiiliä ;);) oli ne sitte kone ajettuja tai saksikampa tekniikalla ;)

      Poista
    3. No mutta kun tätä ei ole leikattu koneella tai kamman päältä, koska se on niin pitkä, sitä tarkoitin. :) Ihan sormien välistä leikkasin. :)

      Poista