maanantai 24. joulukuuta 2012

Joulukalenteri: luukku 24!


Oikein iloista ja rakkaudentäyteistä joulua kaikille Black is the New Black -blogin lukijoille! Nauttikaa, syökää, juokaa, rentoutukaa, antakaa ihania lahjoja ja viettäkää onnellisia hetkiä rakkaidenne kanssa. :)

10 kommenttia:

  1. onko kyllä tytöllä niin väärän värinen poskipuna tai mitä ikinä käytätkään...

    VastaaPoista
  2. Voi että jotkut ihmiset osaavat olla niin kohteliaita jouluaattona DD: (esim. eka anonyymi).
    Mun mielestä tuo on tosi nätti kuva, toivotan sullekin hyvää joulua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja samoin sulle oikein hyvää joulua! :)

      Poista
  3. hei! en nyt mitenkään yritä olla epäkohtelias / loukata, mutta tuo poskipuna oikeasti on hieman perseellään. sitä on liian paljon ja liian laajalla alueella - onko tarkoituksena varjostaa vai vain olla tuomassa väriä kasvoille? suosittelen harjoittelemaan vielä vähän (:

    mutta hirmu hyvää joulua, tykkään sun blogistas tosi paljon! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomaatko, miten paljon kiltimmin viestisi esitit kuin eka ano? Tällainen palaute on tosi jees, tuo eka ei. :)

      Käytän aurinkopuuteria, jolla yritän saada väriä kalpeisiin kasvoihini ja käytän sitä tavallaan sekä poskipunana että varjostukseen. Olemme koulussa ehostustunneilla opetelleet levittämään poskiluun päälle poskipunan ja sen alapuolelle aurinkopuuterin varjostukseksi. Minä olen opiskelija ja ihminen, en mikään täydellinen jumalolento, joten todellakin vasta harjoittelen kaikkea ja opin jatkuvasti lisää. :)

      Oikein hyvää joulua sinullekin ja kiitos kehuista! :)

      Poista
  4. ja niiin, äskeiseen kommenttiini piti vielä lisätä! niin, joskus näin blogissasi aivan hurjan ihanan sellaisen hiuksista tehdyn rusetin (hiusrusettikampaus? hiukset rusetissa? :D tiedät varmaan mitä tarkoitan!) niiin voisitko mitenkäänmitenkään tehdä postausta siitä miten sellainen tehdään? :3 olisin hyvin kiitollinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tiedän kyllä millaista tarkoitat ja ehkä voin tehdä :)

      Poista
  5. saa vaan ihmetellä onko sulla näössä vikaa vai mitä jos et ihan tosissas ole itse huomannut, että sun aurinkopuuterin käyttö on aika hurjan näköstä

    VastaaPoista