sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Ehkä maailman paras...

...hoitsikka!


Voitin kesällä eräässä blogiarvonnassa Aussien tuotteita. Pari viikkoa sitten käytin viimeisenkin pisaran Colour Mate -shampoosta. 3 Minute Miracle Colour Deep Treatment -tehohoitoa sen sijaan on vielä jäljellä kuvassa näkyvässä pullossa hiukan ja toinen kokonaan avaamaton pullo! :)

Shampoo puhdisti hiukset hyvin, mutta jos hiuksissa oli tosi paljon muotoilutuotteita, tarvitsi sillä pestä kahdesti. Tuoksu shampoossa oli tosi ihana hedelmäinen kukkaistuoksu. Hyvä perusshampoo siis värjätyille hiuksille, jotka eivät vaadi sen suurempaa kosteutusta.

Tehohoitoaineesta mulla on sen sijaan paljon enemmänkin sanottavaa. En osannut odottaa mitään erityistä käyttäessäni tätä ekan kerran, varsinkin kun tiedän, että näiden hinnat pyörivät noin 10-15 eurossa, eli ne eivät edes ole kaikkein arvokkaimpia hiustuotteita. Kun sitten otin tämän käyttöön, huomasin heti ensimmäiseksi tuotteen todella kätevän pullostatulomekanismin. Pulloa tarvitsee vain puristaa ja laittaa käsi alle, siinä ei siis ole mitään korkkia, joka tarvitsisi avata. Hiuksiin levittäessä kiinnitin huomiota toiseen asiaan, nimittäin siihen, miten ihanasti tämä levittyy ja kuinka siloisilta hiukset tuntuvat välittömästi. Välillä olen pitänyt tätä hiuksissa ehkä puoli minuuttia, välillä jopa puoli tuntia ennen huuhtelemista. Tulos on aina ihana: hoidettu, pehmeä, sileä, kiiltävä, suloisen tuoksuinen tukka. Suosittelen siis todella lämpimästi kaikille, jotka kaipaavat ekstrahoitoa värjätyille hiuksilleen. Toimii!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti