lauantai 17. marraskuuta 2012

Liukuvärjäyksiä

ivillage.com
wengie.com
womenshair.about.com
tribeofmannequins.worpress.com
pinterest.com
zenredsalonbangkok.com
storenvy.com
soul-of-a-lion.blogspot.com
blackhairmedia.com
forum.purseblog.com
hipster-hair.com
beautelicious.com
ombrehair.org
schwarzkopf.com

8 kommenttia:

  1. Noi punaiset (forum.purseblog.com) on ihanat :o ♥
    Jospa sitä joskus uskaltaa hiuksia värjätä :)

    VastaaPoista
  2. Jos mul olis pitkä tukka nii haluisin ton blondin jossa on sinistä!(: se on hieno.

    VastaaPoista
  3. heii toi punanen mis on päällä tummampi ja alla vaaleampaa on tosi hieno jota itellekin vois kokeilla... heheh.. mitä sanot, onnistuuko tällänen liukuvärjäys ummikolta laisinkaan? Mietein et millai kotiolois sais hyvännäkösen liukuvärjäyksen tehtyy, vai pitäiskö suoraan men vaan parturiin tämä suorittamaan..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä menemään kampaajalle, koska värin "liukumaan" saaminen ei välttämättä ole kovin yksinkertaista :)

      Poista
  4. hmm kommentoin nyt vähän myöhään kun vasta löysin blogis, mutta toivottavasti näet tän kommentin. toi blondi+siniset latvat on ihan valloittavan ihana, sä kun näytät olevan kampaaja opiskelija, niin jos parturissa värjäyttäisi latvat sinisiks niin kauan ne parturivärit kestää haalistumatta? ja onko jotain vinkkejä siihen, että pysyis mahdollisimman pitkään haalistumatta :D ja mitä sellanen lysti maksaa parturissa (tietty kaikil partureil on eri hinnat mut suunnilleen)jos laittais aikalai samalai sama pitusee tukkaan ku tossa kuvassa:) Kiitos jos vastaat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riippuu tosi paljon väristä, mutta kyllä voi kuukaudenkin kestää juuri lainkaan haalistumatta. Kannattaa pestä hiuksia mahdollisimman vähän ja käyttää mieluummin kuivashampoota. Hiuksia pestessä latvoja ei kannata hinkata shampoolla (muutenkaan siis kuin vain tässä värissä). Useat parturit myyvät kotiin sopivia tuotteita, kuten suoraväriä. Hinta riippuu tosi paljon asuinseudustasi, Kankaanpäässä maksaisit tuosta ehkä suunnilleen 70 euroa, pääkaupunkiseudulla jopa paljon yli 100.

      Poista