sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Eilen ja tänään

Eilen kävin katsomassa huippua paikallista bändiä nimeltä CTL. Yhtyeen kotisivuille pääset klikkaamalla tästä! Keikalla näytin tältä:



Paita ja liivi H&M:n, vyö Glitterin, leggarit Seppälän, kengät Zalandon. Erittäin harvinaislaatuinen asukokonaisuus mulla, koska tässä ei ole yhtään kirppikseltä ostettua juttua! :O

Sain myös hommattua itselleni CTL:n uuden levyn. :) Tämä pääsee tehokuunteluun koulumatkoilla autossa. Matkaahan mulla on tosiaan se 70 km suuntaansa, joten hyviä levyjä ei voi olla liikaa. ;)


Tänään kävin siskoni kanssa Porissa "shoppailemassa". Kökön rahantilanteen vuoksi olin lähinnä seuralaisena mukana, tosin ihana systerini lainasi rahaa, että sain uuden Lumenen Red Neutralizer -peitevoiteen loppuneen tilalle. Tämä on ehkä maailman paras tuote tällaiselle punoittavalle iholle, joka mulla on. Suosittelen siis lämpimästi kaikille muillekin punaposkille! :)


Toivoisin löytäväni vielä joskus yhtä hyvän tuotteen tummien silmänalusien peittämiseen kuin mitä Red Neutralizer on punaisuuden piilottamisessa. Vinkkejä? :)

6 kommenttia:

  1. Seppälästä löytyvää Wet n Wildin Cover All -palettia voi varmaankin suositella tuohon tummien silmänalusien peittämiseen :)

    Tässä kuvaa, jos et tiedä kyseistä tuotetta:

    http://3.bp.blogspot.com/-yUoWw5_csXA/TomJ2lmnIXI/AAAAAAAAFkg/XmXwKnXh3PM/s1600/310065-0130.jpg

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ollut ikinä tuollaista nähnyt, mutta täytyypä käydä katsomassa Seppälässä olisiko siellä testeriä :)

      Poista
  2. hei mäkin olin eilen Porissa shoppailemassa :D en kyllä sua sieltä bongannu :D

    VastaaPoista
  3. Lumenelta on myös tummien silmienalusten peittoon sellainen tummansininen tuubi, joka oli ennen tollasessa samanlaisessa pakkauksessa kuin red neutralizer. Molempia käytän ja on ihan huippuhyviä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuon olen tainnut joskus nähdäkin, mutta testeriä ei ole ollut silloin saatavilla. Hyvä tietää, että se on kuitenkin ollut mielestäsi yhtä hyvä! Täytyy käydä testaamassa :)

      Poista