perjantai 7. syyskuuta 2012

Tää vähä osteskeli... ;)

Kerrankin oli vähän rahaa shoppailla, joten tilasin Nellystä kaikkea ihanaa. Voin kertoa, etten ole aikoihin odottanut mitään niin hartaasti kuin postin ilmoitusta saapuneesta paketista. Tänä aamuna vihdoinkin sitten kännykkä piippasi ja viestin luettuani melkein kiljuin riemusta: lähetykseni olisi noudettavissa!

Kuten olen aiemminkin kertonut, jalkani ovat kokoa 41, mutta todella sirot, joten sopivien kenkien löytäminen on haasteellista. Päätin tilata sitten sokkona kengät ajatellen, että pakko sitä on kerran koettaa onneaan. Hyvin kävi: nämä ovat täydelliset. Olen rakastunut. <3


(Huomaa miehen ottama kuva, kunnon reisiherutus :D )


(Ja joo, mulla on housut! :D ) Woogie-nimiset kengät maksoivat siis 15,95 euroa. Olen näillä muuten vaivaiset 183 cm pitkä... ;)


Korkeavyötäröiset Tanja-shortsit eivät pääse kyllä edukseen tässä kuvassa, mutta ovat mielettömän ihanat. Hintaa niillä oli 21,95 euroa.


Suloinen Price Spring -poncho maksoi 9,95 euroa ja nimestään huolimatta sopii mielestäni loistavasti syksyynkin. :)


Nora Spike -kaulakorussa on asennetta! Hopeisella ihanuudella oli hintaa 11,95 euroa.


Kim Leather -rannekoru kasvatti samantapaisten rannekorujen kokoelmaani jälleen yhdellä ja kustansi 4,95 euroa. Hanna <3 mustat rannekkeet!

Rentouttavaa perjantai-iltaa murmelit!

8 kommenttia:

  1. Rakastuin juuri vaatteisiisi katkerana siitä että oma tili huutaa hoosiannaa : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin huutaa muuten mullakin ton tilauksen jälkeen :D

      Poista
  2. no ei toi 41 mitään! mun kengät on 45 kokoo.. oon aika naisellinen kampaajan alku! :) ei kauheesti korkkareita pidetä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, voi ei! :D No mut hei, Helsingis on ainakin joku kauppa, mistä saa sullekin korkkareita. Sisko ainakin osti sieltä :)

      Poista
  3. Olis kiva jos tekisit kysymyspostauksen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toiveesi on kuultu :) Ja toki hei aina saa kysellä :)

      Poista