maanantai 17. syyskuuta 2012

Syksyn värileikkejä

Värjäsin ja raidoitin tänään työharjoittelupaikkani toisen harjoittelijan hiukset. Lähtötilanteesta ei ole valitettavasti kuvaa, mutta tukka oli latvoista suunnilleen saman tummuinen kuin värjäyksen jälkeenkin, vaaleahkoa tyvikasvua oli muutama sentti ja lisäksi hiusten etuosassa oli aivan ohuita vaaleita raitoja. Pohjalle laitoin syvää suklaanruskeaa ja raidoista tehtiin syksyyn sopivilla sävyillä keltaisia ja oranssinkuparisia. :)


Värjäyksen jälkeen sain vielä toteuttaa itseäni vääntämällä nutturakampauksen. Pomo halusi ottaa musta tilannekuvan. En oikeasti nukkunut siinä nutturan päällä, vaikka siltä näyttääkin. ;)


Valmiissa kampauksessa raidat näkyivät tosi hauskasti!




Ei ehkä mikään paras taidonnäytteeni, mutta harjoitushan tekee mestarin. Ja ainakin se kiiltää hei... ;)

PS. Mulla on nyt viikon ollut uudet räpsyttimet! <3

7 kommenttia:

  1. Noisthan tuli aika hauskat. Kiva idea ottaa raitojen värit syksystä. Ihana tilanne kuva, vähän unisen näkönen joo :D Uu kivat räpsyripset, mullekin kelpais mut hinnat huitelee mun ulottumattomissa. ehkä sitte joskus... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse sain ripset todella huokeaan hintaan tuolla harjoittelupaikassani onneksi. Vaikka toisaalta, onhan niissä tosi kova työ laittaa, kun ajattelee, että yksittäin liimataan ripset. :)

      Poista
  2. Oii mitkä silimät! Hyvät räpsyt on :)

    VastaaPoista
  3. banneri ois kiva, mutta ihanaa että joku kirjoittaa joskus ihan kunnollistakin eikä pelkkää h&m mäkkäri löpinää :)tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Haluaisin kovasti bannerin, mutta en ole vielä perehtynyt, että miten sellaisen oikein saa tehtyä.

      Poista
    2. Sulla on tosi kiva blogi! Oon itsekin kolmannen vuoden kampaajaopiskelija, mutta musta tuntuu että teillä on paljon kivempi koulu kun siellä saa pitää omia vaatteita, ja näytätte tekevän monipuolisempia töitä kuin meilläpäin. x)Tykkään sun tyylistäkin tosi paljon :) läh: anonyymi rokkari ;P

      Poista
    3. Kiitos paljon! :) Itse asiassa ei kyllä saada pitää omia vaatteita koulussa kuin teoriatunneilla. Tai siis oma alaosa saa olla, mutta yläosana pitää olla työpaita tai vähintään essu oman yläosan suojana. Jaloissa sitten työkengät. :)

      Poista