keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Arvontavoitto - hiukan glamia arkeen

Tai ehkä vähän enemmänkin kuin hiukan. Meikä on niin fiiliksissä tänään postissa tulleesta paketista, jonka voitin Glitz & Glam -blogin arvonnassa! (Olen muuten ollut selkeästi onnettaren suosiossa viime aikoina - tämä on jo kolmas kerta viiden kuukauden sisällä, kun voitan blogien arvonnoissa... Ja sehän käy mulle vallan mainiosti! Pitäisiköhän harkita lottoamista...?)


Paketista kuoriutui ihana kimaltava violetti Tangle Teezer -harja. (Paras hiusharja muuten ikinä, suosittelen erittäin lämpimästi!! :))


Kuva vähän vääristää väriä, sillä se on kyllä ihan puhtaasti violetti oikeasti.


Sitten... *rumpujen pärinää*


Inglotin luomiväripaletti! Ah autuutta, näitä tullaan näkemään tämän tytön luomilla tästä lähtien kyllästymiseen asti! ;) Sävyinä helmiäisvalkoinen, vaaleanpunainen, vaaleansininen, tumma hopea ja mattamusta.


Viimeisimpänä, muttei TODELLAKAAN vähäisimpänä: Deborah Lippmannin kynsilakka mielettömässä hileviolettisessa sävyssä Let's go crazy ja Me Me Me -kynsilakka nudenvärisenä sävyssä Sensuous.


Oli pakko päästä heti hulluttelemaan ja olen aivan myyty! Kuva ei pienimmissäkään määrin anna oikeutta lakalle, joten voin vain todeta, että tämä on u-p-e-a. :)


Jottei elämä menisi liian glamouriksi niin vähän sitä arkeakin: tässä kuva bloggaajasta 8 tunnin koulupäivän päätteeksi. ;)


PS. Mitäpä ei muuten ihminen blogikuviensa eteen tekisi? Nimimerkki ulkona pimeässä ja sateessa keräämässä värikkäitä lehtiä kello 22 keskiviikkoiltana ;)

6 kommenttia:

  1. Lehtien keräily kannatti, tekee tosi paljon kuviin lisää :)

    Ton luomiväripaletin värit alkoi houkuttaa itseäkin ja tangle teezeriä olen mielitellyt jo jonkin aikaa...

    Mukavaa syksyä!
    Nina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti Tangle Teezer ostoslistalle, parempaa ei olekaan! Ja nyt noita luomareita testanneena voin ehdottomasti suositella niitä myös! Mukavaa syksyä sullekin :)

      Poista
  2. Oo onnee voitosta! Ihanat värit tossa luommaripaketissa, etenkin toi tummanhopee. Haha, kivat kynnet on juu :D

    VastaaPoista
  3. Onnea vielä kerran voitosta! :) Ja ihana kuulla, että palkinto on mieleinen. :)

    Meille tänne Kouvolaan aukesi Inglotin myymälä kauppakeskus Veturiin, joten tarvii varmaan ostaa itselleenkin tuo harmaa ja mattamusta ihan testailu mielessä. Olen tykännyt Inglotin luomiväreistä. Todella tasalaatuisia ovat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, todellakin oli mieleinen! :)) Nuo luomivärit on mielettömän hyviä!

      Poista